3 min. čitanja

Uhićen načelnik Murtera Toni Turčinov!

Uhićen načelnik Murtera Toni Turčinov!
Foto: Pixabay / Facebook

MURTER - U novoj akciji policije i Uskoka na Murteru su uhićene dvije osobe. Uhićeni su načelnik Murtera Toni Turčinov i jedan poduzetnik. Da je Turčinov uhićen potvrdio je njegov odvjetnik Fran Olujić, javlja Večernji list.

Prema neslužbenim informacijama sumnja se na gospodarske malverzacije povezane s trošenjem općinskog novca. Turčinov je svojevremeno upao u problem nakon što su mediji otkrili da je bordel u Austriji plaćao službenom karticom.

Načelnik koji troši javni novac u bordelu krivotvorio račun – Hotel: “Mi takve ne izdajemo” | | Morski HR
Nakon što je otkriveno da je peglao službenu karticu u bordelu u Austriji, načelnik Murtera Toni Turčinov, koji je jučer podnio ostavku na mjesto županijskog vijećnika, nije dao ostavku na

U najnovijoj policijsko-tužiteljskoj akciji na Murteru su uhićene dvije osobe. Kako se neslužbeno doznaje uhićeni su jedan poduzetnik i načelnik Murtera Toni Turčinov. Da je Turčinov uhićen potvrdio je njegov odvjetnik Fran Olujić.

U tijeku su pretrage kuća, stanova i poslovnih prostora, a kada to bude obavljeno osumnjičenici će biti dovedeni na ispitivanje.

Podsjetimo, mediji su otkrili da je Turčinov osim u bordelu, službenom karticom u 6 mjeseci spalio 50.000 kuna na restorane, namještaj i parfeme.

Nnakon izbijanja afere najavio je da podnosi ostavku na mjesto vijećnika u županijskoj skupštini, ali i da, uz podršku svojih suradnika i sumještana, nastavlja dalje raditi na započetim projektima u Općini Murter – Kornati. Dakle, nevjerojatno, ali istinito, unatoč svemu, ostao je načelnik.

NOVI DOKAZI Turčinov osim u bordelu, službenom karticom u 6 mjeseci spalio 50.000 kuna na restorane, namještaj i parfeme | | Morski HR
Nakon što je Telegram otkrio kako je načelnik Općine Murter-Kornati, Toni Turčinov, službenom karticom plaćao usluge bordel, te kasnije to pokušao prikriti krivotvorenjem računa, sada

Glavni ravnatelj policije u srpnju je potvrdio da Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK) obavlja izvide u sklopu provjera informacija da je načelnik Općine Murter - Kornati Toni Turčinov nenamjenski koristio općinsku karticu.

'- Policija postupa na temelju zahtjeva USKOK-a da se radi o mogućim djelima iz nadležnosti USKOK-a - kazao je Nikola Milina. Upitan za moguća uhićenja, Milina je odgovorio da u ovoj fazi izvida treba provjeriti sve činjenice te da do privođenja dolazi tek kada se utvrdi osnovanost sumnje. Eto, izgleda da je sazrijela i ta "osnovana sumnja".

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Načelnik Murtera trošio općinski novac u austrijskom bordelu | | Morski HR
Načelnik općine Murter-Kornati Toni Turčinov našao se u središtu skandala nakon što je otkriveno da je službenom karticom općine plaćao usluge u jednom austrijskom bordelu. Priču je otkrio portal
Novi šovinistički skandal u Murteru: Načelniku dodijeljena nagrada “za okretanje najviše žena” | | Morski HR
USKOK je jučer pokrenuo izvide oko slučaja načelnika Murtera Tonija Turčinova koji je u austrijskom bordelu koristio službenu karticu Općine, a kasnije je to pokušao prikriti lažiranjem
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.