1 min. čitanja

Rab nudi dodatnu besplatnu edukaciju za turističke vodiče

Rab nudi dodatnu besplatnu edukaciju za turističke vodiče
Foto: TZ Rab

RAB – U sklopu projekta Rab Archaeological (T)races od 14. do 17. lipnja 2021. održat će se besplatna edukacija za turističke, planinske i biciklističke vodiče koji djeluju na području otoka Raba. No na tečaj se mogu prijaviti i svi zainteresirani turistički te kulturni djelatnici.

Riječ je o dodatnoj edukaciji koja ne nadomješta licence potrebne za vođenja po stazama i lokalitetima, a vodit će je arheolozi dr. sc. Ana Konestra s Instituta za arheologiju te Ranko Starac, kustos Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka.

Foto: TZ Rab

S obzirom da je broj polaznika ograničen, prednost u prijavi imaju licencirani vodiči. Zainteresirani za besplatnu edukaciju mogu se prijaviti najkasnije do 10. lipnja na: 099/814-0712 ili czk@lopar.com

Projektom Rab Archaeological (T)races uređene su tri poučne pješačke i biciklističke staze ukupne duljine 40 km, gdje j na kojima su na 33 lokacije prezentirana arheološka, sakralna i etno baština skrivena u netaknutim krajolicima te je izrađena interaktivna mobilna aplikacija koja može poslužiti za individualno istraživanje otoka ili  kao pripomoć prilikom organiziranih vodstva.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.