1 min. čitanja

Predstavljen projekt “Ambasador turizma Splitsko-dalmatinske županije”

Predstavljen projekt “Ambasador turizma Splitsko-dalmatinske županije”
Foto: SDŽ

SPLIT – Javnosti je predstavljen projekt „Amabasador turizma Splitsko-dalmatinske županije”, namijenjen privatnim iznajmljivačima s područja županije, koji će kroz niz radionica dobiti korisne savjete za presdtojeću turističku sezonu.

Tko je ambasador turizma? Svatko onaj koji se godinama bori za turiste i za razvoj turističke destinacije, poručio je zamjenik tijekom predstavljanja projekta župan Splitsko-dalmatinske županije Stipe Čogelja.

–  Ambasador turizma će uz ovaj projekt postati čovjek koji će prenositi sve naše kulturne i prirodne znamenitosti svojim gostima kroz storytelling metodu i prednjačit će u razvoju održivog turizma te korištenju ekoloških sredstava u turizmu. Bit će primjer svim drugim turističkim destinacijama kako se treba postupati i kako treba razvijati destinaciju – uvjeren je u rezultate projekta zamjenik župana.

Predsjednica Udruge obiteljskog smještaja Barbara Marković navela je i što je krajnji cilj ovog projekta.

– Mi dosta radimo na edukacijama još od 2013. godine te na taj način educiramo vlasnike obiteljskog smještaja kako povećati kvalitetu usluge i sadržaje. Ovaj projekt je slijed svega toga i način na koji se možemo približiti krajnjem iznajmljivaču, koji će doista i dalje razvijati strategiju razvoja kvalitete svojega smještaja – istaknula je Marković.

Svi privatni iznajmljivači mogu se prijaviti za ambasadora turizma putem mrežnih stranica Splitsko-dalmatinske županije, a prva edukacija održat će se 28. i 29. ožujka u prostorijaka Hrvatske gospodarske komore Split.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.