1 min. čitanja

Saznajte kako na održivi način uzgajati brancina i oradu

Saznajte kako na održivi način uzgajati brancina i oradu
Foto: Youtube / Screenshot / Ilustracija

ZADAR – U sklopu projekta Adriaquanet-Enhancing Innovation and Sustainability in Adriatic Aquaculture – “Jačanje inovacija i održivosti u jadranskoj akvakulturi” u prostorima Hrvatske gospodarske komore u Zadru sutra se održava radionica na temu “Održivi uzgoj i kvaliteta lubina i komarče” ili brancina i orade.

Kroz radionicu će se prezentirati rezultati postignuti tijekom protekle tri godine istraživanja, a namijenjena je svima koji su na bilo koji način uključeni u uzgoj lubina i komarče ili u upravljanje zdravljem ovih vrsta riba.

Predavanje o održivoj hranidbi lubina i komarče održat će dr. sc. Tanja Šegvić Bubić i Igor Cvitić, dok će dr.sc. Jerko Hrabar govoriti o dobrobitima primjene probiotika u hrani. Svi sudionici koji žele dobit će certifikat o sudjelovanju na radionici.

Predviđeno trajanje radionice je od 11 do 13 sati, a da biste sudjelovali na njoj potrebna je prethodna prijava. Istu je moguće potvrditi na ovom LINKU.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.