1 min. čitanja

Liječnik s Ista i Molata: “Obećali nam da ne brinemo, ali cjepivo kasni”

Liječnik s Ista i Molata: “Obećali nam da ne brinemo, ali cjepivo kasni”
Foto: Boris Kačan / Pexels

IST/MOLAT – Liječnik opće i hitne medicine za otoke Ist i Molat dr- Velimir Vuk prije nekoliko dana nas je zamolio da što više ljudi obavijestimo kako uskoro stiže cjepivo za Covid-19. Razlog je što cjepivo ima kratak rok trajanja, pa kako bi bilo u potpunosti iskorišteno, da se prijavi i cijepi što više ljudi. No dosadan, neučinkovit i spor državni aparat jedno laprda u medijima pred izbore, a stvarnost je potpuno drugačija.

Čovjek je organizirao cijepljenje, pozvao što više stanovnika, prijatelja i rodbine da dođu na spomenute otoke, a onda – cjepiva još nema…

– Na žalost velike količine Pfizera za obiteljske ordinacije stižu tek sljedećeg tjedna, pa cijepljenje na Istu i Molatu neće biti ovoga vikenda, kako sam obećao. Krivo sam procijenio dostavu zbog entuziazma jedne radnice prošlog tjedna na Zavodu za javno zdravstvo i zbog toga sto nam je rečeno u medijama da ne moramo vise brinuti o količinama cijepiva – kaže dr. Vuk, koji unatoč ovome ne odustaje od procjepljivanja stanovništva otoka na kojima je liječnik.

– Imam i više predbilježenih nego prije, oko 130 sad. Kad se približi vrijeme i slikam sve te bočice Pfizera – transparentan je dr. Vuk koji je rije 3 godine i 9 mjeseci na zadarske otoke došao raditi iz Sjedinjenih Američkih Država.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Liječnik koji je iz Amerike došao na zadarske otoke poziva: “Dođite se cijepiti Pfizerom”
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.