1 min. čitanja

Pogledajte plažu na Rabu u koju je uloženo više od 2 milijuna eura

Pogledajte plažu na Rabu u koju je uloženo više od 2 milijuna eura
Foto: Imperial/Valamar/Facebook

RAB – Stanovnici Raba i njihovi gosti pozvani su da u srijedu u kasnim poslijepodnevnim satima dođu na svečano otvorenje nove pješčane plaže u sklopu hotela Valamar Padova na Rabu, u čije uređenje je ova hotelska kuća uložila više od 2 milijuna eura.

Otvorenje plaže zamišljeno je uz bogati zabavni program, a okupljanje svih zainteresiranih predviđeno je za 19:30 sati. Tvrtka Imperial Riviera je još 2012. godine prema Gradu Rabu inicirala projekt izgradnje, proširenja i uređenja plaža na području Banjola, od hotela Valamar Padova do Padova Premium Camping Resorta. U anketama koje su proveli među svojim gostima upravo je potreba izgradnje i uređenja plaža na Rabu bila najčešća tema.

Foto; Imperial/Valamar/Facebook

Na plaži su postavljeni baldahini i ležaljke te nekoliko atrakcija za djecu, a dio plaže je predviđen kao slobodna zona u kojoj kupači po želji mogu postaviti i svoje ručnike. Kapaciteta za oko 700 kupača, pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela trenutno je najmodernija i, kako tvrde koncesionari, najljepše uređena plaža na otoku Rabu. Plažom upravlja Imperial Riviera kao koncesionar, a plaža je osim gostima hotela Valamar Padova otvorena i svim sugrađanima i ostalim turistima koji borave na otoku Rabu.

Inače uređenje navedene plaže počelo je prošlu jesen, a o tome je pisao i naš portal nakon što su nam se javili Rabljani zabrinuti zbog nasipavanja plaže, zamućenja mora i teške mehanizacije zbog čega je na teren pozvana i inspekcija.

Pogledajte i s čim su je nasipali…

J.K.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Zbog nasipavanja plaže pokraj poznatog hotela na teren pozvana inspekcija
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.