2 min. čitanja

PISMO TURISTA S KORČULE: "Bahatost EU nautičara - Dođu se usidriti ispred plaže i onda se skinu goli..."

PISMO TURISTA S KORČULE: "Bahatost EU nautičara - Dođu se usidriti ispred plaže i onda se skinu goli..."
Foto: Čitatelj

KORČULA - Javio nam se jedan turist koji kaže da već duži niz godina ljetuje na Korčuli. Njegovo pismo sa zanimljivim opažanjima objavljujemo u cijelosti:

- Korčulu volim jer mi je jednostavno to ono što mi treba za odmor nakon naporne godine, ali ono što sam vidio od ove godine mi jednostavno postavlja pitanje da li dolaziti na Korčulu više? - pita se.

Ulaskom u EU dobili ste dosta lijepih stvari, ali i bahate stanovnike EU

- Ulaskom vaše zemlje u EU, dobili ste dosta lijepih stvari ali dosta i negativnih. Ono što sam se nagledao od početka sedmoga mjeseca od kada i ljetujem ovdje je “bahatost” stanovnika EU a to je sidrenje jedrilica blizu plaža kao i nudističko kupanje sa tih usidrenih jedrilica. 

Ovo “bahato” ponašanje se događa svakodnevno ispod hotela Aminess Port kod cafe Punto Mare, na dijelu plaže i mola gdje staju taxi brodice s Korčule i gdje se jedrilice sidre ne svega 50 metara od plaže - prepričava.

"Zamislite scenu u kojoj djeca gledaju starije kako se gologuzi kupaju"

- Dodatno jutros je nudističko kupanje s te jedrilice gdje su se starije osobe kupale potpuno gole, dok je na plaži bilo djece koja su gledala te osobe.

Jedrilica je bila pod njemačkom i austrijskom zastavom reg oznaka WHV-1424 naziva Lucia. Zamislite scenu u kojoj djeca gledaju starije kako se “gologuzi” kupaju i onda nam govore "učite od starijih". 

Spomenuo bih da se ovo svakodnevno događa, pa sam se obratio i policijskim službenicima kao i lučkoj kapetaniji. Nisam se još samo obratio menadžmentu Hotela Aminess Port 9 jer ne znam da li je ovaj dio plaže pod koncesijom ili nije. S obzirom da vam čitam na svakodnevnoj osnovi i vidim da se borite za more i obalu dao sam sebi za pravo da Vam napišem tekst i obratim Vam se, jer ni jedan odgovor od nadležnih nisam dobio - napominje turist koji je svjedočio ovim događanjima.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.