2 min. čitanja

O pronađenom Istraninu oglasili se HGSS i vatrogasci: "Zajedničke akcije naglašavaju važnost suradnje"

O pronađenom Istraninu oglasili se HGSS i vatrogasci: "Zajedničke akcije naglašavaju važnost suradnje"
Foto: HGSS / JVP Pula

Nakon što je na području Svetice u Šišanu pronađen pulski aktivist Aleksej Orel, koji je nestao prije dva dana, o koordiniranoj akciji traganja i njegova spašavanja oglasili su se Hrvatska gorska služba spašavanja i Javna vatrogasna postrojba Pula.  

- Zajedničkim snagama pronađena nestala muška osoba. Jučer, u popodnevnim satima, alarmirane su sve nadležne službe na području općine Ližnjan u Istri zbog prijave o nestaloj osobi. Srećom, potraga je završila uspješno - nestala osoba pronađena je živa na području Svetice u Šišanu.U koordiniranoj i hitnoj potrazi sudjelovali su vatrogasci Javna vatrogasna postrojba Pula, pripadnici policije, lokalni mještani i naša ekipa iz HGSS Stanica Istra. Ovakve zajedničke akcije naglašavaju važnost suradnje među različitim službama i zajednicom u hitnim situacijama - poručili su iz HGSS-a.

- U združenoj akciji policije HGSS-a, vatrogasaca i građana uspješno je završena potraga za nestalom osobom.Veliko hvala svim sudionicima JVP Pula, DVD Medulin, DVD Bale, DVD Plamen Višnjan, a posebno članovima DVD Peroj koji su osobu pronašli - poručili su iz JVP Pula.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Pronađen istarski aktivist Aleksej Orel: “U polusvijesti je i dehidriran”
Pulski aktivist Aleksej Orel, koji je nestao prije dva dana, pronađen je jutros na području Svetice u Šišanu. Prema neslužbenim informacijama, Orel je živ, ali u polusvijesti i dehidriran, a pronašao ga jedan od timova. Potvrdili su to za Istru24 i njegovi prijatelji i znanci te njegova životna par…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.