1 min. čitanja

Besplatan ulaz za sve tate u kaštel Morosini-Grimani

Besplatan ulaz za sve tate u kaštel Morosini-Grimani
Foto: Kaštel Morosini-Grimani / Facebook

ISTRA - Nakon zimske stanke, kaštel u Svetvinčentu ponovno otvara svoja vrata, a tate imaju besplatan ulaz. Predzadnji vikend u ožujku rezerviran je za povratak u srednji vijek.

Povodom obilježavanja Dana očeva 19.ožujka u kaštelu Morosini-Grimani odlučili su sve tate darivati gratis ulazom. Tako će sve tate u subotu 18. i nedjelju 19. ožujka imati besplatan ulaz, dok će ih ostali moći posjetiti po promotivnim cijenama ulaznica koje možete pronaći ovdje.

U posjet će doći pravi vitezovi, a bit će tu i mala škola mačevanja i streličarstva za sve koji se žele okušati u nečemu neuobičajenom.

U kaštelu Morosini-Grimani može se na zanimljiv način doživjeti povijest mjesta i samog kaštela u interaktivnom multimedijalnom centru. Obraniti kaštel od napada Uskoka, fotografirati se s duždom Grimanijem ili iskovati svoj vlastiti mač, samo su neke od aktivnosti koje ova izložba pruža.

Radno vrijeme kaštela u ožujku je vikendom od 10 do 16 sati.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovoga vikenda održava se sajam ‘S klobasicom u Europu’
Sajam će se održati u subotu 18. i nedjelju 19. ožujka u školskoj dvorani u Sv. Petru u Šumi te na središnjem trgu, a Supetarke i Supetarci imaju pravo na besplatan ulaz. Manifestacija ‘S klobasicom u Europu’ svake godine okuplja brojne proizvođače i izlagače autohtonih kobasica i ostalih
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.