2 min. čitanja

Zubak otvara luksuzni resort, gostima će nuditi i flotu brodova

Zubak otvara luksuzni resort, gostima će nuditi i flotu brodova
Foto: Veladrion Resort

SENJ - Resort smješten između Velebitskog kanala i kvarnerskih otoka otvara se 27. travnja, a posebnost je ponuda privatnih brodova od kojih je jedan autentičan drveni brod dužine 24 metra.

U uvali Žrnovnica uskoro će biti otvoren novi Veladrion Resort s pet zvjezdica, investicija vrijedna 7 milijuna eura. Radi se o drugom takvom hotelu Zubak Grupe na jadranskoj obali koji se otvara četiri godine nakon hotela Ikador u Iki.

Godinama je ovaj adults-only resort bio zatvorenog tipa, a sada se otvara javnosti s pet soba i 13 suiteva u sveukupno tri vile te jednoj posebnoj kući na drvetu. Kapacitet hotela je 41 osoba. Gosti će imati pristup wellness i spa ritualima inspiriranim prirodom i obogaćenim autohtonim mediteranskim biljem.

Osim toga, gostima će biti na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen te plaža u neposrednoj blizini resorta, piše Zagreb.info.

Za one koji žele aktivno provoditi vrijeme, resort nudi različite mogućnosti, uključujući teniske i košarkaške terene, vanjsku i unutarnju teretanu, mogućnost hikinga i vožnje biciklom parkom prirode Sjeverni Velebit, sve do raftinga i vožnje kajakom.

Posebnost Veladriona jest i ponuda plovila, jer Marina Žrnovnica smještena je u dubokom zaljevu i gostima nudi flotu privatnih brodova, od kojih je jedan autentičan drveni brod dužine 24 metra.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

ZAKORAČITE U HOTEL BUDUĆNOSTI - Uskoro rekonstrukcija crikveničkog hotela International
Zahvaljujući bespovratnim financijskim sredstvima, hotelijerska grupacija Jadran modernizirat će hotel International, uvesti najnovije tehnologije te time pridonijeti održivom razvoju i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš. Hotelijerska grupacija Jadran uspješno je prijavila projekt…
Kupio hotel podno Velebita kako bi radnici besplatno ljetovali
Povratnik iz SAD-a kupio je hotel podno Velebita da bi mu radnici mogli besplatno ljetovati i kaže da je to napravio iz čiste sebičnosti. Tamo gdje masiv Velebita uranja u more, u uvali između njegovih kamenih prstiju, smjestio se Jablanac. Mjesto s 50-ak duša, bez škole i trgovine,
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.