1 min. čitanja

ZAKORAČITE U HOTEL BUDUĆNOSTI - Uskoro rekonstrukcija crikveničkog hotela International

ZAKORAČITE U HOTEL BUDUĆNOSTI - Uskoro rekonstrukcija crikveničkog hotela International
Foto: Jadran hoteli

CRIKVENICA - Zahvaljujući bespovratnim financijskim sredstvima, hotelijerska grupacija Jadran modernizirat će hotel International, uvesti najnovije tehnologije te time pridonijeti održivom razvoju i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš.

Hotelijerska grupacija Jadran uspješno je prijavila projekt na natječaj u okviru Nacionalnog plana za oporavak i otpornost vrijednosti 22 milijuna eura, od čega bi mogli koristiti bespovratna sredstva u visini 6,6 milijuna eura.

Projekt je nazvan 'Zakoračite u hotel budućnosti' jer su sredstva usmjerena na poticanje zelene i digitalne tranzicije poduzetnika u sektoru turizma. Zahvaljujući mogućnosti korištenja tih bespovratnih financijskih sredstava, omogućena je modernizacija hotela International i uvođenje najnovije tehnologije. Istovremeno se pridonosi održivom razvoju i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš.

Početak rekonstrukcije hotela planiran je za studeni ove godine, a očekivani završetak radova na uređenju i opremanju hotela je lipanj 2025. godine. Ovaj projekt trebao bi značajno unaprijediti turističku ponudu u regiji te otvoriti nova radna mjesta i doprinijeti gospodarskom razvoju, piše crikva.hr.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

‘Jadran’ poziva na suradnju u vezi smještaja sezonskih zaposlenika
Hotelska grupacija ‘Jadran’ poziva najmodavce i privatne iznajmljivače na iskazivanje interesa za pružanje usluga smještaja sezonskim zaposlenicima. Hotelska grupacija ‘Jadran’ raspisuje javni poziv najmodavcima i privatnim iznajmljivačima za iskazivanje interesa za pružanje usluga smj…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.