1 min. čitanja

Zelena tržnica vraća se na šibensku Malu ložu

Zelena tržnica vraća se na šibensku Malu ložu
Foto: Grad Šibenik

ŠIBENIK – Nakon dvije uspješne sezone, Zelena tržnica na Maloj loži nastavlja s radom i ove godine u razdoblju od 15. lipnja do 30. rujna 2022. godine. Tržnica će biti otvorena svakog dana osim nedjelje i praznika.

Iz šibenske gradske uprave pozivaju zainteresirane OPG-ove i SOPG-ove s područja županije da iskažu interes i na taj način pridonesu promociji i prodaji svojih proizvoda, ali i vraćanju tradicije prodaje lokalnog voća i povrća te ostalih prehrambenih proizvoda na nekadašnju kultnu pijacu.

Najam pulteva je besplatan, a broj sudionika je ograničen. U prijavi je, uz dokaz o registraciji OPG-a ili SOPG-a, potrebno navesti proizvode koje planirate prodavati te priložiti, ukoliko ih posjedujete, fotografije, certifikate, etikete, nagrade i slično. Također, zainteresirani trebaju navesti ako žele prodavati proizvode i u večernjim satima.

Grad Šibenik će osigurati prijevoz namirnica unutar gradske jezgre od parkinga na Banju do prodajnih pulteva na Maloj loži, kao i skladište za namirnice. Polazak s Banja predviđen je u razdoblju od 06:30 do 07:15 sati, a povratak u periodu od 11:00 do 11:30 sati. Pretovar namirnica moguće je izvršiti i u Logističkom centru Poljana (besplatno do 45 minuta).

Prijave se dostavljaju do 31. svibnja 2022. godine na e-mail info@ucsibenik.hr ili na adresu Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22 000 Šibenik s naznakom Zelena tržnica na Maloj loži.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.