2 min. čitanja

Za uređenje plaže u Ribarici Općini Karlobag dodijeljeno 60.000 eura

Za uređenje plaže u Ribarici Općini Karlobag dodijeljeno 60.000 eura
Foto: Ernest Petry / Facebook

KARLOBAG - Ličko-senjska županija zaključila je jučer Ugovor s Općinom Karlobag temeljem kojega se Općini Karlobag dodjeljuje iznos od 60.000 eura za potrebe uređenja plaže u Ribarici.

Ličko-senjski župan Ernest Petry i načelnik Općine Karlobag Boris Smojver jučer su u Karlobagu potpisali ugovor o dodjeli 59.700 eura namjenskih sredstava za sufinanciranje uređenja plaže u Ribarici.

Ukupna vrijednost uređenja plaže u Ribarici iznosi 176.000 eura, kojim sredstvima će se urediti plaža u duljini od 126 metara. Time će se dodatno poboljšati kvaliteta turističke ponude u naselju Ribarica odnosno na području općine Karlobag, priopćio je Petry na društvenim mrežama.

B.K.

Ugovoreni radovi održavanja luka u Karlobagu i Barić Dragi vrijedni 850.000 eura
U Karlobagu je prošli tjedan potpisan 850.000 eura vrijedan Ugovor za izvođenje radova na izvanrednom održavanju luka u Karlobagu i Barić Dragi, a ravnatelj Lučke uprave Senj Predrag Dešić najavio je da se sukladno Prostornom planu priprema i proširenje luke Karlobag. Ugovor su potpisali načelnik O…
Izgradnja Tematske rute ribarske i pomorske tradicije Podvelebitskog kanala
U Karlobagu su započeli radovi na izgradnji Tematske rute ribarske i pomorske tradicije Podvelebitskog kanala. Između ostaloga, bit će postavljena ruža vjetrova kao simbol pomorstva, ali i bure koja šiba ovaj kanal. U sklopu radova na izgradnji Tematske rute ribarske i pomorske tradicije…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.