1 min. čitanja

Veslački spektakl stiže ovaj vikend u Jadranovo

Veslački spektakl stiže ovaj vikend u Jadranovo
Foto: Pixabay/Ilustracija

CRIKVENICA – Jadranovo će ovaj vikend biti mjesto okupljanja najboljih veslača i veslačica u Hrvatskoj, ali i u regiji. Održat će se najveće veslačko natjecanje na sjevernom Jadranu – 63. Primorsko – goranska regata “Jadranovo 2022.”, na koji stiže 500 natjecatelja te nekoliko ekipa uvijek atraktivnih osmeraca.

Regata je na rasporedu u subotu podne, dok se u 16 sati očekuje Match race – utrka osmeraca na 500 m. Obje utrke startaju iz uvale Grabrova, odakle će i sutradan, u nedjelju, s početkom u 10 sati startati daljinska regata daljinsku regata osmeraca na 10 kilometara.

Za utrke osmeraca mogu se prijaviti posade iz Hrvatske i inozemstva, jer se radi o otvorenim prijavama.

Tijekom veslačkog vikenda svi zainteresirani mogu u Crikvenici na adresi Gajevo šetalište 24 (ispod hotela „Omorika) besplatno isprobati vožnju kajakom ili SUP daskom u trajanju od 30 minuta u razdoblju od 10 do 16 sati. Prethodna rezervacija termina nije potrebna.

Uz veslanje, Jadranovo je ovaj vikend domaćin još jedne outdoor aktivnosti. U 9:00 sati kreće interpretativna šetnja „Upoznajmo Jadranovo“ pod vodstvom Marijane Mužević. Kreće se od „Kućice od ribari“ iz uvale Perčin.

Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na rivieracrikvenica.com i na Facebook stranici Crikvenica – Croatia. U slučaju lošeg vremena aktivnosti se otkazuju.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.