2 min. čitanja

U Rijeci počinje prvi ovogodišnji WINE EnoGASTRO VIP događaj

U Rijeci počinje prvi ovogodišnji WINE EnoGASTRO VIP događaj
Foto: OPG Plovanić vina / Facebook

RIJEKA - Prvi ovogodišnji WINE EnoGASTRO VIP Event 'poteći će' 1. ožujka iz Rijeke, gdje će u hotelu Bonavia Plava Laguna od 13 sati započeti sedmu godinu evenata.

Nikada veći broj izlagača (55), iznimno veliki interes gostiju, izuzetno bogat, vrlo poseban i drugačiji program nego li je bio slučaj do sada, najave su ovogodišnjih edukativnih evenata.

Otvorenje je u 13 sati, dok iznimno bogat program mnogobrojnih predavanja i radionica započinje u 13:45. Sudeći prema interesu te shodno riječima organizatora prostor od 80 sjedećih mjesta biti će malen.

Radionice započinju predstavljanjem kastavske belice pod nazivom 'Belica - od zaboravljenog do vrhunskog vina' koju vode emninentni stručnjaci Dejan Rubeša OPG Plovanić vina, enolog dr. Tomislav Pavlešić i poznati sommelier i ugostitelj i vlasnik Kastavskog hotela Kukuriku Nenad Kukurin. Radi se o degustacijskoj radionici u kojoj će Belica biti sljubljena s kvarnerskom delicijom.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Održan drugi Dan vina i gastronomije Zadarske županije
U kongresnom centru Fortis u Falkensteiner Punta Skala Resortu, u organizaciji Turističke zajednice Zadarske županije, održan je ‘2. Dan vina i gastronomije Zadarske županije’. Bio je to susret proizvođača prehrambenih proizvoda Zadarske županije, renomiranih chefova i stručnjaka iz područj…
Epidemiologinja i kardiolog proizvode pjenušce od istarskog grožđa na francuski način
Došli su iz Francuske u Istru i počeli ostvarivati svoje snove. Liječnici po struci, oduvijek su bili opčinjeni vinom. U maloj vinariji proizvode vlastito, i nisu mogli bez dodira s onim po čemu je Francuska i najpoznatija - pjenušcem. Jacqueline i Olivier u malo su Gračišće u središnjoj Istri stig…
Međunarodni festival pjenušca - Ova vina, uz Zvjezdarnicu motiv su za dolazak u Višnjan
VIŠNJAN - Na 4. Međunarodnom festivalu pjenušaca u Višnjanu, najbolje pjenušce predstavilo je 20-ak izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Italije. Mjehurić do mjehurića. Svježina, ″perlanje″ i aroma ono su po čemu se razlikuju pjenušava vina. 23 izlagača predstavila su svoje najbolje uratke. No šamp…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.