1 min. čitanja

TZ Rab poziva lokalne obrtnike da se uključe u projekt “Rab – kartica za kvalitetu u turizmu”

TZ Rab poziva lokalne obrtnike da se uključe u projekt “Rab – kartica za kvalitetu u turizmu”
Foto: Pixabay

RAB – Turistička zajednica grada Raba raspisuje Javni poziv za tvrtke, obrte i OPG-ove sa svog područja, koji imaju u svojoj ponudi artikle i usluge potrebne za opremu i rad u turizmu, da se uključe u projekt Turističke zajednice grada Raba Rab – kartica za kvalitetu u turizmu, koja će biti namijenjena iznajmljivačima s područja Grada Raba.

Projekt predviđa osiguravanje određene visine popusta koje bi tvrtke, obrti i OPG – i mogli ponuditi na svoj asortiman. Cilj ovog projekta je unaprjeđenje kvalitete usluge i proizvoda turizma Grada Raba, jačanje konkurentnosti i ukupnog lokalnog gospodarstva.

Sve tvrtke, obrti i OPG-i koji se prijave na natječaj obvezni su potpisati sporazum sa Turističkom zajednicom uz konkretno navođenje posebnih uvjeta za projekt Rab – kartica za kvalitetu. Pristupanje projektu je besplatno, a rok za prijavu je 6. travnja 2022. godine.

Detalje informacije i uvjeti za sudjelovanje u programu mogu se dobiti u uredu Turističke zajednice Grada Raba ili na mailu info@rab-visit.com.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.