2 min. čitanja

Studenti kineziologije usavršavali jedrenje u Uljaniku

Studenti kineziologije usavršavali jedrenje u Uljaniku
Foto: JK Uljanik

PULA - Studenti s četvrte i pete godine Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, usmjerenje jedrenje, boravili su u Puli na terenskoj nastavi predvođeni Prof. Nikolom Prlendom, Prof. Mate Maglovom i našim glavnim trenerom Prof. Dariom Klibom.

Iz pulskog jedriličarskog kluba Uljanik kažu da se radi o 36 studenata , s usmjerenja jedrenje sa zagrebačkog Kineziološkog fakulteta, koju su se sjatili na more, kako bi uz stručno savjetovanje prof. Prlende, prof. Maglova i prof. Klibe savladali "prve korake" u jedrenju ili pak usavršili jedrenje na malim jedrilicama tipa Laser Stratos.

- Ovo je već tradicionalno druženje krajem godine u studenom kada se studenti okupljaju na Bunarini, gdje JK Uljanik već ima u ponudi svojih 4 Laser Stratosa na kojima obavlja cijele godine obuku jedrenja za odrasle.

Zajedno sa šest brodova s Fakulteta, zbroji ih se na 10 komada i onda akcija bude savršena.Ako ih niste uspjeli uloviti ove zime, pripremite se na spektakl u ožujku 2023 kada je za kraj druženja planirano i Studentsko Prventsvo Hrvatske u klasi Laser Stratos - poručuju iz JK Uljanik.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.