1 min. čitanja

Srpski pomorac iza sebe ostavio šokantnu poruku ispisanu krvlju

Srpski pomorac iza sebe ostavio šokantnu poruku ispisanu krvlju
Foto: Twitter

Misteriozna smrt srpskog pomorca koji je pronađen prerezanog vrata na brodu MSC Adelaide u Genovi, na kojem je pronađeno i oko pola tone kokaina, dobila je nastavak. Srpski mediji pišu kako je pored tijela pomorca pronađena poruka ispisana krvlju na srpskom jeziku.

Nalazi obdukcije govore o dubokoj rani na vratu nesretnog pomorca pokraj kojeg je pronađena poruka ispisana krvlju, a u kojoj “moli Boga da ga uzme k sebi i moli obitelj za oprost”. Ono što baca sumnju na teoriju da se pomorac sam ubio jest činjenica da pored njegovog tijela nije pronađeno oružje.

Blic piše kako su članovi posade ispričali istražiteljima da je pomorac mahao žiletom po brodu, no spomenuti žilet također nije pronađen. Spominju i kako su istražitelji uhitili dvojicu muškaraca, a jednog od njih uhvatili su kako iz kontejnera iskrcava 14 vreća punih čistog kokaina.

Obitelj i prijatelji nesretnog pomorca opisuju kao dobrog i vrijednog čovjeka koji nikad ne bi digao ruku na sebe te da se vrlo vjerojatno našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

Brod na kojem je pronađena droga, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na 30 milijuna eura, u Genovu je doplovio iz Brazila. Droga je pronađena u prostoru u kojem se prevozila kava. Da teorija o samoubojstvu sve manje drži vodu govore i informacije iz talijanskih medija koji tvrde kako je na brodu prvo pronađena droga, a tek naknadno mrtvi pomorac.

J.K.

PROČITAJTE JOŠ:

MISTERIOZNA SMRT Srpski pomorac pronađen prerezanog vrata na brodu punom kokaina
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.