1 min. čitanja

Pula domaćin Regionalne radionice za smanjenje koncentracije radona u objektima

Pula domaćin Regionalne radionice za smanjenje koncentracije radona u objektima
Foto: Grad Pula

PULA - Grad Pula domaćin je Regionalne radionice dobrih praksi za smanjenje koncentracije radona u objektima koju organizira Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA), a održat će se  od ponedjeljka, 21. do 25. studenog 2022. godine u okviru tehničke suradnje na projektu RER9153 „Regionalworkshop on Best Practices for Reducing Radon Concentrations in Buildings“.

Na Konferenciji će sudjelovati eksperti iz Hrvatske, Albanije, Azerbajdžana, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Cipra, Češke, Estonije, Gruzije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Poljske, Portugala, Moldavije, Rumunjske, Srbije, Slovačke, Slovenije i Uzbekistana.

Regionalna radionica održava se u hotelu Park Plaza Histria Pula, a otvorenje je predviđeno u ponedjeljak, 21. studenog 2022. godine u 9,00 sati kada će sudionike u ime Grada Pule pozdraviti zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić.

- Radionica za zainteresirane stručnjake iz područja građevine je besplatna te ih i ovim putem pozivamo da se odazovu - pozivaju iz Grada Pule.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.