3 min. čitanja

PREMIJERA S BBS-a Absolute Navetta

PREMIJERA S BBS-a Absolute Navetta
Absolute Navetta 58

I ovogodišnja nautička manifestacija Biograd Boat Show nudi pregršt premijera plovila. Ovaj put izdvajamo jahtu Navetta, koja stiže u više verzija, savršen brod za duga putovanja.

Prostor i svjetlost stapaju se u jedan koncept: pravi protagonist na brodu Navetta 48. S ovom jahtom, Absolute je uhvatio bit linije Navetta.

Ovaj udoban brod savršen je za duga putovanja: ima dovoljno prostora za pohranu, kao što su veliki ormari, i krmenu kabinu za posadu s privatnim krovom kojoj se može pristupiti s krmene platforme.

Vanjski prostor je neusporediv u usporedbi sa sličnim brodovima u ovom segmentu. Nudi vrlo visoku razinu udobnosti i udobnosti u cijelom vanjskom smještaju.

Absolute Navetta 48

Flybridge nema stepenica sprijeda na stražnju stranu, dok središnja i ergonomski postavljena upravljačka ploča omogućuje ležaljku za sunčanje koja može primiti do pet osoba.

Na krmi mosta nalazi se prostrani dnevni boravak s kaučem u obliku slova U, stolom za blagovanje od tikovine i kuhinjom opremljenom hladnjakom, ledomatom, roštiljem i sudoperom. Sve ove pogodnosti čine terasu savršenim mjestom za uživanje u najljepšim satima dana.

Štoviše, pramcu je lako dostupno putem šetnica, zaštićeno poklopcem samog krila i nudi udobno, modularno područje za opuštanje.

Absolute 48 Coupé

Absolute Coupe 48

Sportske linije za izgled posvećen udobnosti i vrlo svestran, Absolute 48 Coupé ističe se svojim odvažnim stilom, visokom razinom upotrebljivosti i snažnom predanošću održivosti.Kokpit je širok i iznimno udoban, bez vizualnih barijera ili fiksnih prepreka, pa se njegov prostor može prilagoditi višestrukim konfiguracijama.

Otvor bočnih rubova nudi izravan pogled na more, a nove ostakljene balustrade prema krmi daju neusporediv prizor, čak i iz salona i kormilarnice. Vanjski namještaj može se lako postaviti u različite konfiguracije, prilagođavajući se različitim potrebama na brodu: savršeno za maksimalno opuštanje ili intrigantne razgovore.

Aboslute Navetta 58

Čvrstoća i sklad, snaga i veličina, sve na dohvat ruke. Dobrodošli na brod Absolute Navetta 58. Ovim voluminoznim brodom lako se upravlja u potpunoj autonomiji, s vrhunskom tehnološkom opremom koja je uvijek pri ruci i s pouzdanošću rješenja dizajniranih u potpunosti unutar zidova našeg brodogradilišta.

Na otvorenom, opuštanje je osigurano ležaljkama za sunčanje na flybridgeu iu pramčanom dijelu, dostupnima s lakoćom i maksimalnom sigurnošću. Na gornjoj palubi nalazi se centralno kormilarsko mjesto, udoban barski ormarić, stol za blagovanje s dvije sofe i panoramska, zaštićena terasa. Pramčani dio ima zavidno sunčalište, dostupno zahvaljujući širokim bočnim hodnicima i ergonomskim rukohvatima.

Absolute 68

Absolute Navetta 68

Navetta 68 rezultat je neopterećene kreativnosti i suradnje između našeg dizajnerskog tima i obrtnika. Nudeći vrhunsku udobnost za život, njezini veliki i funkcionalni prostori su elegantno namješteni, dizajnirani samo za maksimalnu udobnost. Struktura je inovativna, vanjske linije pune su osobnosti, a ocrtavaju ih veličanstveni bočni prozori bez stupova. Navetta 68 je jahta koja najbolje predstavlja Absolutea viziju.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.