1 min. čitanja

Porečke poduzetnike potiče se na zelene i digitalne tranzicije u sektoru turizma

Porečke poduzetnike potiče se na zelene i digitalne tranzicije u sektoru turizma
Foto: Pixabay

POREČ - U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak 28. listopada 2022. u Domu obrtnika, s početkom u 13.00 sati održati će se prezentacija potpora za poduzetnike u turizmu sukladno nedavno objavljenom pozivu za dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje održivosti te poticanje zelene i digitalne tranzicije poduzetnika u sektoru turizma“.

Ako ste poduzetnik u turizmu, ako želite dodane vrijednosti za svoj smještajni objekt ili pak razmišljate o dodatnim sadržajima putem zabavnih i tematskih parkova. Privatni ste iznajmljivač koji je spreman pretvoriti smještajne kapacitete u obiteljske i/ili specijalizirane male hotele? Jeste li spremni pokrenuti svoj poslovni subjekt u cilju proširenja smještajnih kapaciteta?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dat će Irena Šker, sveučilišna specijalistica ekonomije s višegodišnjim iskustvom rada u projektima, i Marijana Kordić, magistrica struke smjera gospodarstvo EU, s višegodišnje iskustvom u prijavi na natječaje za bespovratna sredstva.

Navedena edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva.

U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Grad Poreč

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.