1 min. čitanja

Pogledajte kako u splitskoj zračnoj luci dočekuju turiste

Pogledajte kako u splitskoj zračnoj luci dočekuju turiste
Foto: Screenshot/HTZ

SPLIT - Hrvatska turistička zajednica pohvalila se, kako su rekli, novom, zanimljivom i inovativnom kampanjom za koju tvrde da oduševljava strane goste. Brojni putnici tako izlaskom iz zrakoplova i ulaskom u prostor splitske zračne luke mogu osjetiti specifične mirise Mediterana - mora, borova, svježeg citrusa, limuna, naranče, lavande, bijelog cedra i dr.

Prema istraživanju iz područja marketinga i promocije čak 75 posto emocija uzrokovano je mirisom, koji spada među najvažnije osjete u oblikovanju stvarnosti, raspoloženja i koncentracije. Vodeći se time, na splitskom aerodromu postavljen je panel "Croatia – Immerse your senses" koji uz prigodnu animaciju otpušta mediteranske mirise.

- U Hrvatskoj turističkoj zajednici pratimo suvremene trendove u promociji turizma što potvrđuje i ova zanimljiva kampanja koja privlači pažnju i pozornost brojnih prolaznika, odnosno naših gostiju na najfrekventnijim lokacijama, a usred same špice sezone to je svakako i zračna luka. Želimo biti inovativni te našim gostima odmah pružiti osjećaj ljeta, odmora i ugode, a pritom ih i zainteresirati te informirati o drugim hrvatskim destinacijama i dijelovima naše ukupne turističke ponude - izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, nadodavši kako će se ova aktivnost provoditi do kraja srpnja.

Kampanja uključuje i nekoliko dodatnih lokacija u gradu Splitu gdje su postavljeni digitalni paneli na kojima se izmjenjuju kadrovi drugih hrvatskih destinacija. Aktivnosti se provode i u sklopu Zračne luke Dubrovnik gdje su postavljeni tzv. digitalni tornjevi na kojima se prikazuju video materijali koji promoviraju ukupnu ponudu Hrvatske kao turističke destinacije te najljepše i najatraktivnije krajolike naše zemlje.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.