2 min. čitanja

Podjelom koktela prikupljeno gotovo 1000 eura za humanitarnu Udrugu Pinokio

Podjelom koktela prikupljeno gotovo 1000 eura za humanitarnu Udrugu Pinokio
Foto: pixabay

RAB - Podjelom koktela najboljeg barmena Hrvatske u 2022. godini, Luke Faflje, prikupljeno 969 Eura za Udrugu Pinokio Rab - djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju.

U sklopu programa "Najljepšeg otočnog adventa", na "Badnje jutro" i "U susret Silvestrovu", Rabljani i njihovi gosti imali su prilku uživati u raznovrsnom zabavnom programu I kvalitetnoj gastro ponudi. No, mogli su također uživati i u najboljem koktelu u Hrvatskoj, kreaciji najboljeg barmena Hrvatske u 2022. godini, Luke Faflje, pod nazivom "Mirisi, zlato i tamjan".

Na prijedlog idejnih začetnika ove akcije, Luke Faflje i Denisa Španjola, odlučeno je da se u sklopu ove adventske prezenetacije najboljeg koktela u Hrvatskoj, napravi i dobro dijelo. Tako su barmeni okupljeni oko Luke i Denisa, odlučili da će se prilikom podjele koktela prikupljati dobrovoljni prilozi za Udrugu Pinokio Rab - djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju.

U ove dvije svečane prigode, pripremilo se i podijelilo preko 500 koktela. Ukupno je je prikupljeno 7.300,95 kn ili 969,00 eura. Sav iznos biti će uplaćen na račun Udruge Pinokio Rab, piše Rab Danas.

Kao i čitav program Najljepšeg otočnog adventa i ovu akciju su podržali i sponzorirali nabavkom potrebnih napitaka za pripremu koktela, Grad Rab, POU Rab i TZ Grada Raba.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Humanitarna akcija “Split za Split” za 10 najpotrebitijih obitelji
Humanitarna akcija “Split za Split - zajedno u borbi protiv siromaštva” organizirana je u subotu na Rivi povodom Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti, a prikupljala su se sredstva za 10 najpotrebitijih obitelji koje će odrediti Centar za socijalnu skrb. Akciju…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.