1 min. čitanja

Humanitarna akcija "Split za Split" za 10 najpotrebitijih obitelji

Humanitarna akcija "Split za Split" za 10 najpotrebitijih obitelji
Foto: HTV screenshot

SPLIT - Humanitarna akcija "Split za Split - zajedno u borbi protiv siromaštva" organizirana je u subotu na Rivi povodom Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti, a prikupljala su se sredstva za 10 najpotrebitijih obitelji koje će odrediti Centar za socijalnu skrb.

Akciju su zajedno organizirali Caritas, Crveni križ, ustanova DES ustanova, udruga Most i Studentski katolički centar - Split. Njihovi su aktivisti na štandovima prodavali majice, suvenire, slastice i drugo.

Na štandovima za prodaju bile su istaknute i poruke poput "Davati ne znači gubiti već stostruko dobivati", "Možeš biti nečiji superheroj", "Zajedno protiv siromaštva"...

Na stranicama organizatora akcije objavljen je i žiro račun HR2623400091511201270 na koji se također može uplatiti donacija za deset najpotrebitijih splitskih obitelji.

Akcija na Rivi organizirana je u sklopu Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti koji se obilježava 17. listopada, a cilj akcije je osvijestiti građana da je Dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključivosti - svaki dan, prenosi HRT.

Hina

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.