1 min. čitanja

Pet stvari koje čine Biograd Boat Show jedinstvenim u svijetu

Pet stvari koje čine Biograd Boat Show jedinstvenim u svijetu
Foto: BBS

BIOGRAD NA MORU - Još samo dan dijeli nas od 25. jubilarnog sajma koji će oboriti sve rekorde po broju izlagača, plovila i premijera. Dodano je više od 50 novih plovila u moru i više od 30 na kopnu, čime se ukupan broj povećao na oko 400 plovila do 24 metra.

Izdvajamo pet stvari koje ovaj nautički sajam čini svjetski posebnim:

1. Malo turističko mjesto - Veliki međunarodni sajam nautike koji se održava u intimnom ljetovalištu Biogradu na Moru, s dnevnom posjetom četiri puta većom od gradske populacije i oživljavanjem grada, i danju i noću.

2. Zabavni program - Kada prestane izlaganje, počinje zabava! Samo Biograd nudi glazbeni festival na sajmu nautike, sa 7 nastupa uživo uključujući Giuliano & Diktatori u petak, i TBF-a u subotu, kao i Orionov spektakularan vatromet! Ne zaboravite na after partyje i noćni život u centru grada.

3. Gastronomija - Kao nijedan drugi sajam, Biograd Boat Show nudi odličnu hranu i piće na licu mjesta i tijekom večernjih programa. Također, Festival izvornosti nudi veliki izbor odabranih domaćih proizvođača hrane koji nude najbolje od najboljeg kad su u pitanju lokalne delicije. Isto tako, lokalni restorani bit će u svom najboljem izdanju, nudeći praznično okruženje.

4. Business to Business sajam - Inovativna Biograd B2B platforma nudi paralelni B2B sajam kako bi se iskoristio ogroman broj nautičkih tvrtki na sajmu. Hrvatska gospodarska komora će također biti domaćin 7. Dana hrvatske nautike s nenadmašnim kongresnim programom.

5. Croatia Charter Expo - Kako Hrvatska ima daleko najveću flotu čarter jahti na svijetu, Biograd Boat Show također je domaćin Croatia Charter Expoa gdje se čarter tvrtke, agenti i brokeri sastaju kako bi planirali sljedeću godinu i družili se u fantastičnom okruženju.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.