2 min. čitanja

OVA LJEPOTICA PLOVI POD HRVATSKOM ZASTAVOM Jahta Aiaxaia udomaćila se u D-Marin Mandalini

OVA LJEPOTICA PLOVI POD HRVATSKOM ZASTAVOM Jahta Aiaxaia udomaćila se u D-Marin Mandalini
Foto: D-Marin Hrvatska

Spektakularna 46-metarska jahta Aiaxaia odnedavno se pridružila elitnom društvu i odabrala nagrađivanu marinu D-Marin Mandalina u Šibeniku za svoju matičnu luku, priopćeno je iz tvrtke D-Marin Hrvatska.

Time je dodatno potvrđen status marine kao jedne od najboljih i najsigurnijih marina za najluksuznija plovila na Sredozemlju.

Spektakularna jahta Aiaxaia svrstana je u red najluksuznijih plovila na Jadranu, ima dva jarbola i maksimalnu površinu jedara od 600 kvadratnih metara, a pokreću je dva motora ukupne snage od 920 KS (2 x 460 KS).

Aiaxaia je izgrađena u Hrvatskoj 2017. godine isključivo za krstarenja i odmor, luksuzno je opremljena, a može primiti 12 putnika.

Aiaxaia je već dva puta prešla Atlantski ocean kao prva čarter-jahta pod hrvatskom zastavom te posjetila 14 karipskih država na području između Britanskih Djevičanskih otoka i Grenade.

Iz tvrtke naglašavaju da je dolazak jahte Aiaxaia dokaz sve veće popularnosti marine D-Marin Mandalina kao matične luke za superjahte.

Popularnost marine odražava se i u potražnji, posebice kada je riječ o vezovima za plovila duljine između 30 i 50 metara.

Trenutno je D-Marin Mandalina gotovo u potpunosti popunjena, a najave za 2022. godinu već su sada sjajne, tvrde u D-Marin Hrvatska.

– Iznimno smo sretni zbog činjenice da u marini D-Marin Mandalina okupljamo uspješnu zajednicu vlasnika, zapovjednika i posada superjahti – istaknuli su.

Foto: D-Marin Hrvatska

Marina D-Marin Mandalina je smještena u slikovitoj i zaštićenoj prirodnoj uvali, sigurno je privezište za brojne jahte, a posjeduje i suhi vez i pogon za popravak i održavanje plovila, koji pruža uslugu izvlačenja, kao i sve potrebne tehničke usluge.

Marina je kroz godine dobila nekoliko vrijednih priznanja i nagrada, uključujući pet priznanja Gold Anchors udruženja The Yacht Harbour Association (TYHA), nagradu Five Star Diamond Award američke organizacije American Academy of Hospitality Services, te Plavu zastavu za sigurnost i održivi razvoj.

U prvom tromjesečju ove godine poslovanja D-Marin grupe u Hrvatskoj, Grčkoj i Turskoj zabilježila su rast broja novih upita vezanih za veća plovila.

Među novim je trendovima i sve veći broj upita vlasnika i zapovjednika superjahti koji razmišljaju o preseljenju plovila iz marina na zapadnom Sredozemlju u vrhunske marine na istočnom Sredozemlju, kao što je, primjerice, D-Marin Mandalina, s obzirom na to da takve marine pružaju izvanredne usluge i iznimnu vrijednost.

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.