2 min. čitanja

D-Marin najavio strateško partnerstvo za digitalizaciju s tvrtkom Sense4Boat

D-Marin najavio strateško partnerstvo za digitalizaciju s tvrtkom Sense4Boat
Foto: Youtube / Screenshot

D-Marin, operator mreže premium marina, najavio je preuzimanje većinskog udjela tehnološke tvrtke Sense4Boat. Riječ je o IoT (Internet of Things) kompaniji koja je usmjerena na sigurnost plovila. Ovaj novi korak ključan je za provedbu strategije digitalizacije u D-Marinu!

Sense4Boat će cijeloj D-Marin mreži pružiti vrhunsku IoT platformu za praćenje svih vitalnih parametara brodova usidrenih u njihovim marinama te omogućiti otkrivanje potencijalnih prijetnji puno prije nego one postanu stvarna opasnost. Sense4Boat platforma temelji se na pouzdanim i user-friendly senzorima, koji korisnicima omogućuju da više vremena provedu ploveći, a manje brinući o svojim plovilima kada nisu u marini. D-Marinov investicijski program u daljnju digitalizaciju dio je glavnog fokusa ove kompanije da dodatno obogati nautičko iskustvo korisnika vezova u svim svojim marinama.

Ovo partnerstvo omogućit će D-Marin i Sense4Boat kompanijama da se usredotoče na stvaranje izvanrednih pametnih rješenja za marine, pružajući raznolike mogućnosti istraživanja i razvoja za postizanje inovacija u marinskim tehnologijama za dobrobit svih nautičara. Kao dio dogovora, Sense4Boat će nastaviti dalje razvijati svoju platformu te širiti svoje poslovanje u industriji nautike, marina i osiguranja.

Dean Smith, glavni komercijalni direktor u D-Marinu rekao je:

- Oduševljeni smo što smo produljili naše partnerstvo sa Sense4Boat kompanijom te preuzeli većinski udjel u istoj, kako bismo omogućili potpunu integraciju i daljnji razvoj inovativnih senzora te omogućili da vlasnici plovila u našim marinama sada budu još mirniji. To je još jedan korak naprijed na našem putu digitalizacije, s još više toga u planu za budućnost te smo uvjereni kako će ovo partnerstvo još snažnije poboljšati iskustvo plovidbe naših korisnika kad s ovom pametnom tehnologijom upoznamo naše vjerne i buduće korisnike. Također predani smo i podršci Sense4Boat kompaniji u njihovim planovima za proširenje ponude i izvan D-Marin mreže.

Krešimir Žic, osnivač i izvršni direktor Sense4Boat kompanije, dodao je:

- Čvrsto vjerujemo da su digitalizacija i IoT tehnologija ključne konkurentske prednosti za marine u 21. stoljeću. U D-Marinu smo pronašli strateškog partnera koji dijeli našu viziju i strast. Zajedno ćemo stvoriti inovativna rješenja koja će transformirati cijelu industriju i učiniti plovidbu sigurnijom, lakšom i ugodnijom za sve vlasnike plovila.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

PREVENCIJA POŽARA U MARINAMA Senzor koji rješava milijunske štete prije nego nastanu! | | Morski HR
Požari u marinama su srećom vrlo rijetki, no kad god se dogode, uvijek izazovu ogromnu materijalnu štetu i ostanu u trajnom sjećanju. Upravo takav je i nedavni požar u Marini Kaštela koji nas je
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.