2 min. čitanja

D-Marin u novostečenoj marini Punta Faro najavljuje ulaganje od sedam znamenki

D-Marin u novostečenoj marini Punta Faro najavljuje ulaganje od sedam znamenki
Foto: D-Marin

Mreža premium marina D-Marin bila je domaćin ekskluzivne svečanosti za medije u marini Punta Faro kako bi joj službeno izrazila dobrodošlicu u svoju mrežu koja se neprestano širi. Uključivanje marine Punta Faro u grupu uspješno je dovršeno 1. kolovoza 2022., čime je ova marina postala 16. članica mreže, i to prva u Italiji.

Na svečanosti kojoj su prisustvovali lokalni visoki uzvanici i europski mediji, izvršni direktor društva D-Marin, Oliver Dörschuck, istaknuo je važnost uključivanja marine Punta Faro u mrežu D-Marin, čime se otvorila mogućnost ponude dodatne plovidbene destinacije za klijente. Najavio je i da društvo želi uložiti sedmeroznamenkasti iznos u marinu Punta Faro, što bi uključivalo uvođenje bežične mreže velike brzine i pametnih ormarića pomoću inovativne, ekološki prihvatljive tehnologije. Plan je u potpunosti obnoviti sanitarne čvorove marine te unaprijediti postojeća pristaništa. Događaj je završio otkrivanjem prigodnog natpisa, čime se ovjekovječio ovaj važan događaj.  

Foto: D-Marin

- Čast nam je marini Punta Faro izraziti dobrodošlicu u mrežu D-Marin i proslaviti svoje prvo proširenje na Italiju, koje je dio našeg neprekidnog rasta i razvoja ponude marina na području Sredozemlja i Zaljeva. Predano ulaganje u marine dio je naše misije stvaranja održivih i naprednih marina za sadašnje i buduće generacije. Nove tehnologije unaprijedit će iskustva korisnika putem povećane digitalizacije, uključujući implementaciju naprednih sustava za rezervaciju putem interneta i sigurnost plovila. Smatramo se sastavnim dijelom lokalne zajednice - izjavio je Oliver Dörschuck, izvrši direktor društva D-Marin.

Paola Piovesana, glavna direktorica u marini Punta Faro, dodala je:

- Predivno je vidjeti sve naše goste kako uživaju u gostoprimstvu u našoj marini. Veselim se našem novom partnerstvu i suradnji s društvom D-Marin. Raduje me što će naši klijenti uživati u novom iskustvu te uslugama najviše razine profesionalnosti.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.