1 min. čitanja

Otvorene prijave za 90. Mrduju – Organizatori najavljuju veliku feštu

Otvorene prijave za 90. Mrduju – Organizatori najavljuju veliku feštu
Foto: JK Labud

SPLIT – Sve je spremno za jubilarnu 90. Mrduju – popularnu splitsku regatu, koja će se ove godine održati 2. listopada s početkom u 11 sati. Organizator regate je Jedriličarski klub Labud.

Jubilarna 90. Mrduja nudi mnogo novosti, a nakon prošlogodišnje pandemijske godine, organizatori najavljuju povratak živosti na Labudovom platou. Jedriličare po povratku s regate očekuje besplatna spiza, ali i dobra zabava uz večernji koncert grupe „Little sister“.

Foto: JK Labud

Za prijateljske klubove koji imaju brže jedrilice i uigrane posade organizatori pripremaju i uvod u Mrduju u obliku regate velikana koja će se ukoliko bude dovoljno prijava održati dan prije Mrduje u petak 01.10.2021., i to na za tu prigodu posebno kreiranoj jedriličarskoj ruti pred samim Splitom.

U petak, dan prije tradicionalne “Mrduje“ na posebno kreiranoj jedriličarskoj ruti u Bračkom kanalu, stanovnici Splita, Stobreča i Podstrane, te njihovi gosti moći će uživati u vještini posada i ljepoti jedrenja u jedrilicama MEGLES 24. U želji da se promoviraju novi atraktivni trendovi u jedrenju koji imaju sve više poklonika, ove će se posade natjecati kako u petak, tako i na samoj 90.Mrdujskoj regati – Festivalu jedrenja u subotu u posebnoj skupini, a jedriti će po HJS pravilima za tu klasu.

Prijave za regatu otvorene su na web stranici regate.

Start 90. Mrdujske regate – Festivala jedrenja u Splitu je 02.listopada 2021. u 11 sati, a rezervni dan je nedjelja, 03. listopada 2021.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.