2 min. čitanja

Otvoren 31. međunarodni sajam nautike i 6. međunarodni sajam opreme za lov i ribolov

Otvoren 31. međunarodni sajam nautike i 6. međunarodni sajam opreme za lov i ribolov
Foto: PROMO

ZAGREB - Danas je na Zagrebačkom velesajmu zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet otvorio 31. međunarodni sajam nautike i 6. međunarodni sajam opreme za lov i ribolov, koji se održavaju do nedjelje 18. veljače.

Prilikom otvorenja zamjenik gradonačelnika Korlaet pozvao je sugrađane da posjete sajmove koji se odvijaju unutar osam paviljona na čak 17 000 m², gdje  uz preko 300 izlagača, iz više od 30 zemalja, imamo jednu svjetsku, dvije europske i čak 19 hrvatskih premijera.

- Održavanje Sajma nautike od iznimne je važnosti za razvoj hrvatske brodogradnje, posebno manjih tvrtki, čime se ne utječe samo na razvoj turizma i pratećih djelatnosti već i na razvoj gospodarstva u cjelini . rekao je zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet pohvalivši ovogodišnji prateći program na kojem će se, između ostalog, održavati stručni paneli, konferencije, a najavio je i gostovanje našeg proslavljenog skijaša Ivice Kostelića.

Sve detalje i informacije o sajmovima može pronaći na poveznicama: Nautika Dani lova i ribolova.

Sponzorirani sadržaj

PROČITAJTE JOŠ:

Elita hrvatskih i svjetskih plovila na zagrebačkom Sajmu Nautika
Više od tri desetljeća Nautika kao vodeći i jedini kontinentalni sajam u Hrvatskoj, donosi svu ljepotu i inovativnost nautičke ponude. Hrvatski brodograditelji predstavit će se zahtjevnom nautičkom tržištu svojom najjačom postavom kao i mnogobrojnim premijerama, a uz odličnu domaću ponudu, na Nautici će nastupiti i najpoznatiji svjetski proizvođači plovila. Sajam
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.