3 min. čitanja

Općinski vijećnik u Murteru ispravlja: "Ne želim negativne konotacije za mene i oca oko gradnje gata na otoku Žutu"

Općinski vijećnik u Murteru ispravlja: "Ne želim negativne konotacije za mene i oca oko gradnje gata na otoku Žutu"
Foto: Google Earth / Screenshot

U redakciju Morskog HR opet se javilo odvjetničko društvo Sandre Dimitrijević koje zastupa Krešimira Mudronju, predsjednika Općinskog vijeća Murtera, kako bi reagirali na tekst MURTER - LEGLO BEZAKONJA Lokalni šerif ilegalno posjeduje privezište i gat na Žutu i drugi tekst: Javila se odvjetnica Općinskog vijećnika u Murteru: "Nije točno da on gradi ilegalno nautičko privezište na Žutu, nego njegov otac!"

Reakciju objavljujemo u cijelosti:

„Ispravak informacija objavljenih u članku Nacionala pod naslovom „MURTER JE RAJ bezakonja: lokalni moćnik Mudronja ilegalno posjeduje privezište i gat na Žutu“, autorice Sandre Carić Herceg, objavljen je kao reakcija pod naslovom: „Krešimir Mudronja nije akter gradnje nautičkog privezišta i gata na otoku Žutu“, u tiskanom izdanju i na portalu Nacional.hr.

Predmetni ispravak prenesen je i na portalu Morski.hr, u članku objavljenom 1. ožujka 2024., i to pod naslovom „Javila se odvjetnica Općinskog vijećnika u Murteru: "Nije točno da on gradi ilegalno nautičko privezište na Žutu, nego njegov otac!"“.

U uvodnom dijelu predmetnog članka, prije same objave teksta ispravka informacija, navodi se:

„(...)Mudronja preko odvjetničkog društva Sandre Dimitrijević želi ispraviti objavljene informacije, pa između ostalog, kaže da za gradnju nautičkog privezišta iz navedenog teksta i gata na otoku Žutu nije kriv on, nego njegov otac...“

Krešimir Mudronja nije nikada izjavio da bi za gradnju predmetnog privezišta i gata itko bio kriv, pa niti njegov otac. Iako je nesporna činjenica da Krešimir Mudronja nema nikakve veze s predmetnom gradnjom, radi izbjegavanja bilo kakvih eventualnih negativnih konotacija, Krešimir Mudronja želi jasno istaknuti da nije, niti bi ikada krivnju otklanjao od sebe na način da je svaljuje na bilo koga drugoga, a pogotovo ne na svog oca", stoji u reakciji Krešimira Mudronje, preko odvjetničkog društva Sandre Dimitrijević.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

MURTER - LEGLO BEZAKONJA Lokalni šerif ilegalno posjeduje privezište i gat na Žutu
Općina Murter je prizorište još jedne protuzakonite rabote – ilegalne gradnje nautičkog privezišta i gata na otoku Žutu, koji je dio zaštićenog područja Žutsko-sitske skupine. Akter te nelegalne gradnje je Krešimir Mudronja, predsjednik Općinskog vijeća Murtera, piše Nacional. Nakon što je ovaj tjednik tijekom studenog otkrio slučaj dugogodišnjeg poslovanja
Javila se odvjetnica Općinskog vijećnika u Murteru: “Nije točno da on gradi ilegalno nautičko privezište na Žutu, nego njegov otac!”
O Krešimiru Mudronji, predsjedniku Općinskog vijeća Murtera pisali smo u prosincu, kad smo prenijeli članak Nacionala u tekstu MURTER - LEGLO BEZAKONJA Lokalni šerif ilegalno posjeduje privezište i gat na Žutu. Mudronja preko odvjetničkog društva Sandre Dimitrijević želi ispraviti objavljene informacije, pa između ostalog, kaže da za gradnju nautičkog privezišta
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.