3 min. čitanja

OKUPATOR IZ DUĆA "Poduzetnik" koji je okupirao obalu i dalje ignorira Zakon i smije se u lice mještanima!

OKUPATOR IZ DUĆA "Poduzetnik" koji je okupirao obalu i dalje ignorira Zakon i smije se u lice mještanima!
Foto: Čitatelj

Vidite li ovu sliku? Okupator za svoj nakaradni štekat kojim blokira slobodan prolaz plažom nema dozvolu. I službeno mu je rečeno da je u prekršaju, no to mu očito ne znači puno.

Obećali smo da ćemo situaciju ovdje pratiti dok se pomorsko dobro ne oslobodi i to namjeravamo činiti.

Nakon što mu je Općina Dugi Rat uručila rješenje kojim ima sve ukloniti ili će u protivnom sve biti uklonjeno od treće strane, a on će izgubiti i ostale dozvole koje ima čovjek bi očekivao da će se nešto dogoditi. No, ovaj okupator ne samo da nije uklonio svoj ilegalni štekat već je se fino raširio i radi kao da je sve sasvim normalno. A sve je samo ne normalno. Na djelu je ilegalno nasilje najgore kategorije za koje mora odgovarati!

Dokaz o bezobrazluku okupatora, tj. vlasnika ugostiteljskog objekta Luna predočio nam je jedan čitatelj iz Duća. Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

- Poštovani, najprije hvala na objavi i Vašem trudu koji ulažete za zaštitu ove naše lipe obale, postali ste zid obrane od nasilnika, sileđija i grabežljivaca naših lipih plaža i vala. Da se nadovežen na ovu objevu ilegalne uzrupacije plaže u Dućama od vlasnika obrta Luna, u međuvrimenu se ništa nije dogolilo, vlasnik je otvorija štekat na njega stavija reklame i radi kao da je sve legalno. Molili bi Vas da intervenirate kod općine Dugi Rat a i ovde pa nek se ova sramota više riješi.Evo jedna slika te nakaradne i bespravne konstrukcije - piše čitatelj.

Općina je zaključana do grla

Pisali smo općini Dugi Rat, tj. pročelniku Pavlu Tomiću koji nam je prije deset dana potvrdio kako se radi o ilegalnom pothvatu s kojim će se najozbiljnije obračunati. Obavijestili smo ga o nevjerojatno bezobraznom ponašanju vlasnika obrta Luna pa evo i odgovora pročelnika jedinstvenog upravnog odjela Općine Dugi Rat Pavla Tomića.

- Uvažavajući zainteresiranost za ovaj postupak, kako vašu tako i javnosti, navodim kako je postupak u tijeku i da vam u odnosu na telefonski razgovor u kojem sam vam dao određene detaljnije informacije o planiranom postupanju u ovom predmetu, za sada ništa drugo ne mogu iznijeti navodeći da se radi o upravnom postupku koji vodi komunalno-prometni redar Općine Dugi Rat.

Idemo pročelniče, pokažite da u općini Dugi Rat nema mjesta nasilnicima i otimačima s one strane Zakona. Na kraju, to je u interesu i samoj Općini koja je dužna kontrolirati zakonitost na svom području.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

OKUPIRAO OBALU “Poduzetnik” na plaži Duće ilegalno postavio štekat - Morski je reagirao i pomorsko dobro će biti oslobođeno!
Tako vam je to, dobijete dozvolu za prodavanje sladoleda i onda preko noći dođete na ideju kako biste mogli potpuno ilegalno “proširiti” posao. Neće moći! Širenje posla u slučaju Ugostiteljskog objekta Luna u Dućama podrazumijevalo je izgradnju nakaradne željezne konstrukcije popločane daskama do kojih vodi nekoliko stepenica.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.