1 min. čitanja

Odlučili stati na kraj divljem kampiranju

Odlučili stati na kraj divljem kampiranju
Foto: Unsplash

BUZET - Gradska komunalna tvrtka Park postavila je na zahtjev mještana table zabrane kampiranja na parkiralištu u Humu i ispred ovoga gradića, kod Staze sedam slapova.

Turisti se kamperima znaju zaustaviti na parkiralištu ispred Huma, najmanjeg gradu na svijetu, i tamo prenoćiti. Ljubiteljima adrenalinskih sportova omiljene destinacije za ilegalno kampiranje su i u kanjonu rijeke Mirne kod Tombasina na početku popularne planinarsko pješačke Staze sedam slapova ili kod Istarskog vodovoda. Izbjegavaju plaćanje pristojbi i bacaju smeće u prirodu.

Na sjeveru Istre sada su tome odlučili stati na kraj. Gradska komunalna tvrtka Park postavila je, na zahtjev mještana, table zabrane kampiranja na parkiralištu u Humu i ispred ovoga gradića, kod Staze sedam slapova, a postavit će ih i u Mašimovoj škuji u Buzetu, prenosi Glas Istre.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

U Rovinju krenuo lov na divlje kampere | | Morski HR
Projekcije govore da će ovogodišnja turistička sezona po brojkama biti možda čak i bolja nego rekordna 2019. Turista je sve više, među njima i onih koji na hrvatsku obalu stižu kamperima, ali
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.