1 min. čitanja

OČEKUJTE GUŽVE Sutra se za sav promet zatvara dio županijske ceste kroz Seget Donji

OČEKUJTE GUŽVE Sutra se za sav promet zatvara dio županijske ceste kroz Seget Donji
Foto: Pixabay/Ilustracija

SEGET – Iako smo debelo ušli u turističku sezonu, kada je na cestama puno više vozila nego inače, radovi na prometnicama uz obalu u nekim mjestima još uvijek traju. Tako je u naselju Seget Donji gdje će sutra tijekom cijelog dana za automobilski promet biti zatvorena žila kucavica mjesta, dionica županijske ceste ŽC 6133.

Zbog radova na asfaltiranju završnog sloja asfalta sutra u vremenu od 07:00 do 18:00 sati za sav promet (osim za vozila hitnih službi) bit će zatvorena dionica županijske ceste ŽC 6133, tj. Ulica hrvatskih žrtava u Segetu Donjem, i to dionica kućnog broja Ulica hrvatskih žrtava 66A (CB Best), do ulice Put Vlaške, tj. zona raskrižja Ulice hrvatskih žrtava s ulicama Put Vlaške, Ulicom don Petra Šike, Ulicom akademika Mihe Barade i ulicom Put gornjih vrata.

Foto: Općina Seget

Mole se svi stanari i njihovi gosti, ukoliko moraju izaći svojim vozilima, da to učine prije početak radova.

Obilazak će biti državnom cestom D8, tj. trogirskom obilaznicom. Vozila koja dolaze iz smjera Trogira moći će se okrenuti u trajektnom pristaništu u Trogiru, ili ispred raskrižja za ulicu Put Konacvina (odvojak za groblje u Segetu Donjem), a vozila koja dolaze iz smjera Medene, na raskrižju ispred zgrade Općine. Pješaci će se moći kretati slobodno budući da su nogostupi s obje strane ceste završeni.

Iz Općine mole sve stanovnike Segeta i okolice te njihove goste za strpljenje još nekoliko dana, a posebno u ponedjeljak, nakon kojeg, kažu, više neće biti zatvaranja ceste.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.