2 min. čitanja

Novi olimpijski sport ponovno u Umagu - PRO 3x3 Tour 2023.

Novi olimpijski sport ponovno u Umagu - PRO 3x3 Tour 2023.
Foto: Grad Umag

UMAG - Umag će 2. i 3. lipnja biti treća postaja PRO 3x3 Tour 2023. međunarodne serije spektakularnih turnira u košarci 3×3 („3 na 3 igrača“) koja se ove godine održava od 20. svibnja do 12. kolovoza.

Nakon kolovoza 2022., kada je Umag uspješno ugostio PRO 3x3 Tour u prvoj sezoni, ovo je drugi put da ova 3x3 karavana stiže u ovaj dio Istre. Atraktivna lokacija jednaka je kao i lani - Trg slobode u samom središtu grada.

Dvodnevni sportski događaj ima i natjecateljski karakter. Osim financijske nagrade za najbolje, sve ekipe će skupljati bodove kako bi na taj način pokušale osigurati plasman na Završni turnir u sklopu ovog Toura – turnir na Tvrđavi sv. Ivana u Šibeniku.

I.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Atraktivni PRO 3x3 Tour 2023. otvoren dvodnevnim turnirom pred brojnom publikom u Hvaru
U jakoj međunarodnoj seniorskoj konkurenciji prvi ovogodišnji turnir PRO 3x3 Toura 2023. osvojila je ekipa Aluplastik Živinice koja je u napetoj finalnoj utakmici odigranoj u nedjelju svladala ekipu Sportko. Dvodnevnim spektakularnim turnirom, održanim 20. i 21. svibnja na atraktivnoj lokaci…


PRO 3x3 Tour 2023. ponovno ima prestižan status FIBA Quest pa će pobjednik završnog turnira putovati na World Tour koji će se održati 26. i 27. kolovoza u mađarskom gradu Debrecenu.


Oba dana, u predvečernjim i večernjim satima, organizirana su natjecanja seniorskih ekipa. Prvog dana održava se natjecanja po skupinama, a drugog dana slijede završne seniorske utakmice. Program drugog dana obuhvaća i sadržaje za djecu i mlade - Kids Day te oglede juniorskih U-19 ekipa u 3x3 košarci.


Rezervirajte si vikend 2./3. lipnja i u prekrasnom umaškom ugođaju uživajte u potezima 3x3 majstora. Izvrsna je zabava zajamčena! Dođite i zabavite se uz vrhunsku košarku i odličnu glazbu!

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.