2 min. čitanja

NOVA SEZONSKA KATAMARANSKA LINIJA Povezivat će Split, Bol i Jelsu sve do listopada!

NOVA SEZONSKA KATAMARANSKA LINIJA Povezivat će Split, Bol i Jelsu sve do listopada!
Foto: Facebook/Nikša Peronja

I tako će biti svake godine tvrdi načelnik Jelse Nikša Peronja, čija je objava na Facebook-u izazvala svojevrsno oduševljenje.

- U jeku nezadovoljstva radi ponovljenog privremenog oduzimanja Trajekta "Zadar" sa linije Split-Stari grad od strane Jadrolinije, što sada Jadrolinija kompenzira sa uvođenjem ranosezonskog reda plovidbe trajekata za Stari grad, ta činjenica ipak proizvodi ogorčenje kako kod stanovnika Otoka Hvara tako i kod nas čelnika koji smo stalno u kontaktu sa Upravom Jadrolinije i Agencijim za linijski promet.

Radimo zajednički pritisak na iste da se trajekt Zadar što prije vrati na liniju Split Stari grad i što očekujemo, no ima nešto i DOBRIH VIJESTI što se tiče Jelse!!! Nakon dugih pregovora i razgovora koje sam vodio sa Brodarom Krilo shipping company d.o.o. i sa direktorom Jurom Narančom, a uz asistenciju Agencije za linijski promet, dogovorena je jedna komercijalna katamaranska linija Split-Bol-Jelsa, sa polaskom iz Splita oko 11.45h i povratkom u Split oko 18h, a točni red plovidbe možete vidjeti u objavi!!

Velika je ovo stvar kako za Jelšanski turizam , tako i za lokalno stanovništvo, a cijena karata bi trebala biti oko 20eur kao i kod ostalih komercijalnih linija iz Grada Hvara za Split - napisao je u svojoj objavi Nikša Peronja.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

Kreće brzobrodska linija Split - Hvar i obratno
Brzobrodska linija Split-Hvar kreće s plovidbom sutra, 10. svibnja, najavio je privatni koncesionar TP line. - Za početak, katamaran Arta plovit će svakodnevno u 11.15 i 15.45 iz smjera Splita, te u 12.30 i 17.00 iz smjera Hvara, a kako sezona bude odmicala uvodit ćemo nove
MUKE PO PRIJEVOZU Hvarani najavljuju veliki prosvjed protiv Jadrolinije!
Nakon objave da se trajekt “Zadar” upućuje na relaciju Split-Vis, Hvaranima je prekipjelo i izgleda da su strahovito ljuti na nacionalnog brodara! Na Facebook stranici “Za otok” Hvarani su izrazili krajnje nezadovoljstvo onime što nazivaju “neredom” koji stvara Jadrolinija rotacijama trajekata. Njihovu objavu koja najavljuje ogorčenost situacijom u kojoj se
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.