1 min. čitanja

Nastavak redovne autobusne linije od Raba do Rijeke

Nastavak redovne autobusne linije od Raba do Rijeke
Foto: Facebook

RAB - Grad Rab i Općina Lopar subvencijama su osigurali daljnje održavanje redovne autobusne linije za Rijeku čime je osigurana daljnja redovita povezanost s kopnom, uz postojeću brzobrodsku liniju na relaciji Rijeka-Rab-Pag-Rab-Rijeka.

Ugovorima o nadoknadi dijela neostvarenih prihoda u javnom cestovnom prijevozu potpisanima s prijevoznikom Autotrans d.d., Grad Rab i Općina Lopar osigurali su daljnje održavanje redovne županijske linije Rab-Rijeka-Rab s polaskom iz Raba u 5:25 sati i stajanjem u Senju te povratkom iz Rijeke u 14 sati.

Zbog neostvarenih prihoda prijevoznika pri održavanju ove linije subotom, njezinim subvencioniranjem nastavlja se cestovna povezanost s Rijekom kao županijskim središtem i destinacijom od ključnog značaja za otok u svim životnim segmentima, a time neposredno i sa Zagrebom - presjedanjem u Senju - putem linije iz smjera Paga.

Na ovaj je način osigurana daljnja redovita povezanost s kopnom, uz postojeću brzobrodsku liniju na relaciji Rijeka-Rab-Pag-Rab-Rijeka.

Prijevoz će se obavljati prema voznom redu županijske linije, a iznos subvencije nije vezan uz konačnu cijenu usluge prijevoza koju plaća krajnji korisnik, piše Rab Danas.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Grad Rab nastavlja s provođenjem projekta ‘Moj Rab bez azbesta’
Grad Rab i u 2023. nastavlja s provođenjem projekta ‘Moj Rab bez azbesta’ kojim sufinancira uklanjanje krovnih pokrova koji sadrže azbest s objekata na području grada. Pravo na korištenje nepovratnih financijskih sredstava Provoditelja natječaja može ostvariti fizička osoba na postojećem obje…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.