2 min. čitanja

Grad Rab nastavlja s provođenjem projekta 'Moj Rab bez azbesta'

Grad Rab nastavlja s provođenjem projekta 'Moj Rab bez azbesta'
Foto: Unsplash

RAB - Grad Rab i u 2023. nastavlja s provođenjem projekta 'Moj Rab bez azbesta' kojim sufinancira uklanjanje krovnih pokrova koji sadrže azbest s objekata na području grada.

Pravo na korištenje nepovratnih financijskih sredstava Provoditelja natječaja može ostvariti fizička osoba na postojećem objektu koji se nalazi na području Grada Raba, a koji je u vlasništvu te fizičke osobe ili suvlasništvu iste uz pisanu suglasnost ostalih suvlasnika.

Opravdani troškovi uklanjanja krovnih pokrova koji sadrže azbest s objekata u vlasništvu fizičkih i pravnih osoba, a koji se nalaze na području Provoditelja natječaja bit će sufinancirani nepovratnim novčanim sredstvima u visini od 13,27 eura po četvornom metru uklonjenog krovnog pokrova, a najviše do 663,61 eura po prijavljenom objektu, do iskorištenja raspoloživih proračunskih sredstava.

Ukupan iznos sredstava za sufinanciranje osiguranih u Proračunu Grada Raba za 2023. godinu iznosi 13.275,00 eura.

Natječaj je otvoren od 1. veljače do 1. ožujka 2023. godine, a tekst natječaja i prateće obrasce možete naći na službenoj stranici Grada Raba.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Radovi na rekonstrukciji i sanaciji obale u luci Rab teku po planu
Početkom listopada 2022. započeli su radovi na rekonstrukciji i sanaciji obale u luci Rab, jedne od najvećih investicija Županijske lučke uprave Rab od njenog osnutka. Za sada se odvijaju u skladu s osnovnim planom. Dovršetkom radova umanjit će se utjecaj juga i valova na akvatorij luke Rab,…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.