2 min. čitanja

Nagrađeni najbolji hvarski vatrogasci

Nagrađeni najbolji hvarski vatrogasci
Foto: DVD Hvar

HVAR - Održana je 64. redovna godišnja skupština dobrovoljnog vatrogasnog društva Hvar. Iznesen je plan rada, financijsko izviješće te izvještaj o vatrogasnim intervencijama u tekućoj godini kojih je do sada bilo 113. Vatrogascima DVD - a Hvar uručena su priznanja i odlikovanja.

- Posebno bi istakli odlikovanje za životno djelo Hrvatske vatrogasne zajednice, Povelju i plaketu sa likom Gjuro S. Deželić koju je primo Prošper Miličić - Braco. Povelju je uručio izaslanik predsjednika HVZ - a Tihomir Zec i Joško Grančić izaslanik i zamjenik glavnog vatrogasnog zapovjednika - poručuju iz DVD-a Hvar.

Plaketu počasnog predsjednika DVD - a Hvar  dobio je Juraj Jeličić dok je plaketu počasnog zapovjednika dobio Ivo Vučetić - Vuna. Povelju počasnog člana društva dobili su Prošper Miličić - Braco, Mijo Brlečić, Ante Sanader,  Tihomir Zec i Dražen Glavina.Povodom 70. godina DVD - a Hvar i kao zahvalu za dugogodišnju suradnju priznanja su dobili Slavko Tucaković, Joško Grančić, Ivan Kovačević i Zoran Radunić.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.