1 min. čitanja

Gradske plaže u Poreču spremne za sezonu kupanja

Gradske plaže u Poreču spremne za sezonu kupanja
Foto: Grad Poreč

POREČ – Ususret novoj turističkoj sezoni, ali i sezoni kupanja, Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo tijekom svibnja uredio je i opremio gradske plaže kako bi spremno dočekale goste.

Nakon što je prije dvije godine na Gradskom kupalištu uređeno moderno dječje igralište, novo igralište prilagođeno djeci s posebnim potrebama, kao i djeci starijeg uzrasta uređeno je ove zime na plaži Materada Sjever, a uz igralište uređena su i sunčališta, pješčanici, sanitarni čvor, te postavljeni tuševi, klupe, koševi i ostala komunalna oprema.

Foto: Grad Poreč

Osim navedenog, uređene su i preostale gradske plaže, zamijenjena je dotrajala oprema, posađena su stabla, nasipani i očišćeni ulazi, te prilazi osobama smanjene pokretljivosti, uređene staze i pokošena trava – sve kako bi se osigurao ugodan boravak na plaži svim gostima, te valorizirala ali i zaštitila porečka obala. Dodajmo kako će se i ove godine na porečkim plažama zavijoriti Plava zastava, simbol kvalitetne usluge, čiste obale, te urednosti i primjerene opremljenosti.

Osim gradskih, plaže kojima upravljaju turističke tvrtke također su uređene i pripremljene za turističku sezonu.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.