1 min. čitanja

FOTO Išarali automobil parkiran na vatrogasnom prilazu

FOTO Išarali automobil parkiran na vatrogasnom prilazu
Foto: Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija/Facebook

TROGIR - Zašto nekome, čijem vozilu tamo nije mjesto, padne na pamet parkirati na invalidsko mjesto ili vatrogasni prolaz možemo objasniti jedno onom Einsteinovom tezom da je ljudska glupost beskonačna poput svemira, s tim da svemir vjerojatno ima svoju granicu. Srećom takvih je malo, a jedan takav nepromišljeni vozač dugo će pamtiti prizor koji mu je pripremio netko nepoznat na vatrogasnom prolazu.

Situacija se dogodila u Trogiru, gdje je jedan vozač parkirao svoj automobil na vatrogasni prolaz. Nekoga je to prilično razljutilo pa je crvenim sprejem ostavio prigodnu poruku na automobilu neodgovornog vozača.

Fotografija išaranog automobila objavljena je na Facebook stranici "Policija zaustavlja - Krapinsko zagorska županija" i većinom je skupila pozitivne komentare koji odobravaju ovakav potez nepoznatog "grafitera". Pitanje je samo hoće li poruka doprijeti do osobe koja je bez razmišljanja, u sezoni požara dok zemljom hara toplinski val, parkirala vozilo tamo gdje to ne bi smjela.

Naravno, ništa od ovog nije poticaj niti poziv građanima da se zbog bilo kakvog nedjela uništava tuđa imovina, već ako vidite automobil koji je parkiran na pristupu vatrogasnim vozilima, nazovite obavezno 192, pa neka ga policija rješava.

Fotografiju je prenijela i stranica posvećena vatrenim momcima "Vatrogasci 193", uz poruku: "Ovo je pouka i za ostale da pripaze..."

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.