2 min. čitanja

FEKALIJE U ŽDRELCU Stigao odgovor načelnika Općine Pašman : "Pukla nam je cijev!"

FEKALIJE U ŽDRELCU Stigao odgovor načelnika Općine Pašman : "Pukla nam je cijev!"
Foto: Čitatelj

Ubrzo nakon našeg članka koji izaziva potpuni užas stiga je i hitan odgovor iz Općine Pašman. Kažu kako se radi o izdvojenom slučaju.

Čitatelj koji nam je poslao ove užasne slike na kojima se vide fekalije koje se izlijevaju po plaži i u more kaže i kako je ovo situacija koja se povlači godinama. Godinama dakle, prema njemu nitko ništa ne radi u općinskoj strukturi vlasti da spriječi izlijevanje govana u more i potencijalnu zarazu.

Načelnik Općine Pašman Krešo Ćosić pak demantira da se ovdje fekalije provlače godinama i tvrdi da je riječ o iznenadnom puknuću cijevi koji će hitno sanirati.

- Vezano za Vaš upit koji se odnosi na ispuštanje fekalija u mjestu Ždrelac, očitujemo se kako je odmah po saznanju nastale situacije Općina Pašman putem ovlaštenih osoba pristupila rješavanju nastalog problema koji se dogodio zbog puknuća cijevi, dakle radi se o izdvojenom slučaju koji se dogodio u jutarnjim satima.  Odmah po saznanju zabranjeno je daljnje ispuštanje fekalija, a navedeno će biti sanirano što bude hitnije moguće - kažu nam iz Općine Pašman.

Zatražili smo ih fotografije saniranih područja plaže koja su trenutačno pokrivena fekalijama.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

DOBRODOŠLI U ŽDRELAC Na plažama vas čekaju cisterne govana!
Dakle, ovakav je prizor toliko strašan da se jedva da opisati. Rijeke govana, dakle crnih fekalija ispuštaju se u more od strane lokalnih pumpi. I ovo je vjerovali ili ne Ždrelac na otoku Pašmanu u Zadarskoj županiji, mjesto koje bi trebalo biti biser hrvatske obale i turizma. U more se
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.