2 min. čitanja

Dina Levačić pokušala preplivati Sjeverni kanal, ali nije išlo: “Odustala sam nakon 11 sati plivanja, u interesu zdravlja”

Dina Levačić pokušala preplivati Sjeverni kanal, ali nije išlo: “Odustala sam nakon 11 sati plivanja, u interesu zdravlja”
Foto: Facebook

Dina Levačić nije uspjela u cilju da prepliva Sjeverni kanal između Irske i Škotske. Nakon 11 sati plivanja u hladnom moru, manevrirajući između meduza i morskih struja, morala je odustati. Dionicu u duljini od 35 kilometara do sada je  isplivalo 88 ljudi.

Dina Levačić se obratila javnosti putem Facebooka.

U današnje vrijeme se smatra pretencioznim reći da si ponosan na sebe. E, pa ja sam trenutno preponosna. Jučer sam krenula u preplivavanje Sjevernog kanala, ali nažalost nisam poljubila škotsko tlo. Nakon 11 sati plivanja, 5km od cilja posada je odlučila da je u interesu mog zdravlja da izađem iz mora. Koliko god je odluka bila teška, bila je ispravna.

Bez obzira na ishod ja sam ponosana na sebe, jer sam 11 sati plivala u moru temperature od 13 do 14.5 stupnjeva, po valovima, protiv struje i manevrirajući između meduza. Još sam ponosnija jer sam dala apsolutno sve i to ne samo jučer, jer je to zapravo bio najlakši dio, nego kroz cijelu godinu svakodnevnog plivanja u moru i kad nikome nije bilo do izlaska iz kuće i po buri i po jugu i po kiši i po suncu.

Ipak sam najponosnija na sebe zbog 3 stvari.
1. Jer sam se usudila sanjati cilj za koji sam znala da nije lagan.
2. Jer sam imala hrabrosti i krenuti u ostvarivanje tog cilja.
3. Jer nisam odustala nego sam stisnula zube i išla dalje usprkos svim zaprekama i teškoćama na koje sam naišla kroz ovaj proces.

Hvala svim divnim ljudima koji su mi podrška u bilo kojem obliku. Da sada krenem nabrajat samo one “malo posebnije” napisala bi roman, ali oni ionako znaju koji su. Ipak, posebno hvala mojoj obitelji koji su uz mene uvijek i za sve i na njih uvijek mogu računati u ostvarenju svojih snova.

A ja sad idem na krvavo zarađene palačinke i malo se odmorit prije početka nove radne godine i početka ostvarenja novih snova – napisala je Dina.

PROČITAJTE JOŠ:

Dina Levačić kreće preplivati Sjeverni kanal između Irske i Škotske
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.