4 min. čitanja

Design District Rovinj - Jedan od najznačajnijih događaja u svijetu dizajna, uređenja i inspiracije

Design District Rovinj - Jedan od najznačajnijih događaja u svijetu dizajna, uređenja i inspiracije
Foto: Press

Design District Rovinj, međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera i eksterijera, jedan je od najznačajnijih događaja u svijetu dizajna i uređenja, kako turističkih, tako i javnih i privatnih objekata. Ovaj sajam okupit će kreativce, dizajnere, ponuđače roba i usluga, proizvođače namještaja i opreme kao i ljubitelje dizajna iz regije, kako bi razmijenili ideje, inspiracije i najnovije trendove u industriji uređenja prostora.

Sajam se održava u jedinstvenom mediteranskom okruženju grada Rovinja, kreirajući jedinstvenu atmosferu koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta.

Foto: Press

Jedna od ključnih tema sajma Design District Rovinj važnost je uređenja turističkih prostora. Turizam je vrlo važna gospodarska grana u Hrvatskoj, a uređenje turističkih prostora ima ključnu ulogu u privlačenju gostiju i stvaranju nezaboravnog iskustva za njih.

Na sajmu se predstavljaju najnoviji trendovi u uređenju hotela, apartmana, restorana i drugih turističkih objekata, pružajući posjetiteljima inspiraciju kako unaprijediti svoje poslovanje i privući što više gostiju.

Foto: Press

Održivost - Važna tema koja dominira na sajmu Design District Rovinj

U današnjem svijetu, sve se više naglašava važnost očuvanja okoliša i odgovornog korištenja resursa. Dizajneri i proizvođači namještaja i opreme za uređenje prostora sve više se okreću održivim materijalima i praksama kako bi smanjili negativan utjecaj na okoliš. Na sajmu će se tako moći pronaći inovativna rješenja koja kombiniraju estetiku i ekološku svijest, pružajući posjetiteljima mogućnost da oplemene svoje prostore na održiv način.

Foto: Press

Izlagači na sajmu Design District Rovinj predstavljaju širok spektar proizvoda i usluga, uključujući namještaj, rasvjetu, tekstil, umjetničke instalacije, i mnoge druge elemente uređenja interijera i eksterijera. Ovaj raznoliki izlagački portfelj omogućuje posjetiteljima da istraže najnovije trendove i pronađu inspiraciju za svoje projekte.

Foto: Press

Trendovi i održivost su ključne riječi koje će definirati budućnost sektora turizma i uređenja interijera o čemu će biti govora na konferenciji koja se u okviru manifestacije Design District održava pod nazivom Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn interijera u svjetlu Zelenog plana. Kroz njihovu pravilnu primjenu i integraciju, ne samo da će se zadovoljiti "novi gosti", već će se i osigurati održivi razvoj koji će voditi ka svjetlijoj i zelenijoj budućnosti turističke industrije.

Posebno zanimljiva izlagačka cjelina EKO TRŽNICA HRVATSKIH DELICIJA osmišljena je kako bi posjetitelji mogli kušati i kupiti iznimne premium delicije hrvatskih proizvođača po iznimno povoljnim cijenama. Na taj način daje se podrška spajanju lokalnog sa sektorom turizma i pokazuje širok spektar mogućnosti malih domaćih proizvođača premium proizvoda, hrane, pića, prirodne kozmetike, suvenira.

Foto: Press

Design District Rovinj nezaobilazan je događaj za sve ljubitelje dizajna i uređenja prostora. Sajam pruža priliku za povezivanje s vrhunskim stručnjacima, istraživanje najnovijih trendova, i inspiraciju za stvaranje jedinstvenih i funkcionalnih prostora. Također, naglašava važnost uređenja turističkih prostora i održivosti u dizajnu interijera i eksterijera, čime se doprinosi razvoju industrije i očuvanju okoliša.

Foto: Press

Radno vrijeme Sajma u četvrtak 23. i u petak 24.11. je od 11 do 18 sati, u subotu 25.11. od 10 do 17 sati. Više informacija o Sajmu pronađite OVDJE.

Sponzorirani sadržaj

PROČITAJTE JOŠ:

“Design District Rovinj” - Otkrijte budućnost uređenja interijera, arhitekture i dizajna!
Uređenje interijera i eksterijera, kroz dizajn i arhitekturu, neprestano se mijenja, prilagođavajući se potrebama i željama suvremenog društva. Upravo na sajmu Design District Rovinj, posjetitelji će imati priliku otkriti koji su to trendovi trenutno dominantni u svijetu uređenja i dizajna interijer…

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.