2 min. čitanja

"Design District Rovinj" - Otkrijte budućnost uređenja interijera, arhitekture i dizajna!

"Design District Rovinj" - Otkrijte budućnost uređenja interijera, arhitekture i dizajna!
Foto: Press

Uređenje interijera i eksterijera, kroz dizajn i arhitekturu, neprestano se mijenja, prilagođavajući se potrebama i željama suvremenog društva. Upravo na sajmu Design District Rovinj, posjetitelji će imati priliku otkriti koji su to trendovi trenutno dominantni u svijetu uređenja i dizajna interijera, bilo da je riječ o bojama, materijalima ili tehnologijama.

Od 23. do 25. studenog Rovinj će ponovno postati domaćin najvećeg stručnog događanja i u staroj tvornici duhana povezat će više od 95 izlagača s investitorima, arhitektima, dizajnerima interijera te cijelim turističkim sektorom.

Turizam je danas puno više od filozofije, a njegove promjene i kretanja prati i osluškuje industrija gradnje i uređenja kako bi odgovorila na potrebe jedinstvenog i inovativnog proizvoda koji će se ponuditi sve zahtjevnijim gostima. Design District Rovinj i ove godine pruža priliku izlagačima i posjetiteljima da istraže kako najnoviji trendovi u dizajnu mogu obogatiti turističke, javne i privatne objekte, čineći ih istodobno funkcionalnim i estetski privlačnim.

Foto: Press

Danas, kad više nego ikad, razmišljamo o ekološkom otisku, Design District Rovinj stavlja naglasak na održive proizvode i usluge, nudeći odgovore na mnoga otvorena pitanja u segmentu gradnje i uređenja. Posebno će to biti istaknuto na konferenciji "Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn interijera u svjetlu Green Deala" koja će kao predavače okupiti sve najistaknutije autoritete iz svijeta arhitekture i dizajna.

Konferencija se, sukladno ocjeni Hrvatske komore arhitekata, prema programu stručnog usavršavanja, vrednuje s ukupno 11 sati i to za Područje C – Gradnja, održiva gradnja i kontekst – šest sati; Područje D – Konstrukcije i tehnologije – tri sata i Područje E – Upravljanje – 2 sata.

Izlagači iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Italije prostor stare tvornice u srcu Rovinja oplemenit će namještajem, podnim oblogama, vratima, prozorima, sustavima za spavanje, inovativnom proizvodima koji potiču održivo poslovanje, digitalnim rješenjima i mnogim drugim detaljima koji prostore čine funkcionalnijim, a boravak na otvorenom ugodnijim.

Uz mnoge izlagačke cjeline, ovogodišnja manifestacija Design District Rovinj, daje priliku i domaćim proizvođačima delicija u okviru Eko tržnice prirodnih delicija. Posjetiteljima se pruža prilika da u okviru Eko tržnice, pronađu i kupe premium proizvode, hranu, piće i suvenire te uspostave kontakte za buduće poslovne odnose.

Više informacija o Sajmu pronađite OVDJE.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.