1 min. čitanja

Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman” u Splitu

Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman” u Splitu
Foto: MORH/ F. Klen

SPLIT – U vojarni u “Admiral flote Sveto Letica – Barba”, u pomorskoj bazi Lora u Splitu, ovu subotu održat će se Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”.

Program će se održati od 10 do 14:00 sati, a posjetitelji će u tom periodu imati priliku saznati osnovne informacije o sveučilišnim studijskim programima za potrebe Oružanih snaga RH, uvjetima i načinu upisa na studij, posebnim provjerama MORH-a za upis, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci i slično.

Predviđen je obilazak važnijih objekata u vojarni, brodova HRM-a, sportskih terena, smještajnih kapaciteta kadeta te razgled vojnog naoružanja. Na svakoj radnoj stanici predviđen je razgovor s kadetima.

Iz MORH-a pozivaju sve zainteresirane posjetitelje da najave svoj dolazaka, najkasnije do 18. ožujka do 10 sati, putem obrasca.

Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Organizatori također mole posjetitelje da do vojarne u Lori dođu najkasnije do 9:45, da sa sobom ponesu identifikacijski dokument te da se pridržavaju epidemioloških mjera.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.