4 min. čitanja

Županijski vijećnik objavio imovinu bivšeg direktora TZ Zadar: "U godinu-dvije skupio dva stana, napucani BMW, garažu, a obožavatelj je i skupih satova..."

Županijski vijećnik objavio imovinu bivšeg direktora TZ Zadar: "U godinu-dvije skupio dva stana, napucani BMW, garažu, a obožavatelj je i skupih satova..."
Foto: Facebook / Marko Pupić Bakrač

ZADAR - Ne stišava se bura oko izleta probranih Zadrana u New York, zbog čega je direktor tamošnje turističke zajednice Mario Paleka morao podnijeti ostavku. Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije Marko Pupić Bakrač i priopćenju za medije objavio je zanimljivu dokumentaciju i fotografije kojima, prijavljuje javnosti sve što je razotkrio o imovini Paleke koju je, kako kaže, "prikupio kroz godinu-dvije", dok je bio na funkciji direktora.

Podsjetimo, Paleka je u New York vodio 13 Zadrana na nešto, što je trebalo biti predstavljanje grada Zadra, no o tome nitko nigdje u Velikoj Jabuci, a kamoli SAD-u nije napisao ni riječi. Naprotiv, saznalo se koliko su potrošili novca, kako su sa sobom nosili preplaćenu ribu, a zbog sramote koju im je priuštio jedan od članova ekipe, direktor TZ Mario Paleka dao je ostavku.

Mario Paleka - Foto: Facebook

Priopćenje Marka Pupića Bakrača prenosimo u cijelosti:

- Budući me bivši direktor Turističke zajednice Mario Paleka prozvao da prijavim ono što znam. Ja sam odlučio prihvatiti njegov izazov. Prijavljujem javnosti sve što sam dosad razotkrio uz materijalne dokaze mojih navoda.

Mario Paleka navodi kako je naslijedio stan od roditelja i tetke ja evo uz ovo obraćanje javnosti prilažem dokaze da je Mario Paleka u novoj zgradi na adresi  Asje Petričić 5A i 5C kupio dva stana i garažu direktno od tvrtke Projekt Mocire d.o.o.

Ti stanovi i garaža nisu bili prethodno vlasništvo niti njegovih roditelja niti njegove tetke. Ukoliko je on naslijedio još neke stanove od roditelja i tetke neka dostavi javnosti dokumentaciju kao što je obećao novinaru.

Pa da vidimo da li se kod tih stanova za koje ja nemam saznanja radi o stvarnom nasljedstvu ili kupovini preko roditelja i tetke ? Spomenuti BMW je model BMW 520 d, noviji model čiji osnovni tip košta 66 000 eura. Budući je Paleka ljubitelj skupih detalja ne sumnjam da je BMW napucan dodatnom opremom te da mu je cijena znatno veća od osnovne.

I stanove i garažu i BMW Paleka je sakupio u godinu-dvije dana kako je razvidno iz priložene dokumentacije . Sve uz puste evente i bakanalije čiji je organizator i sudionik bio, šampjere od 68 eura/kg. Ili baš zahvaljujući tome ? Svemu treba nadodati da je Paleka obožavatelj i skupih satova. Možda ima još toga što nisam uspio razotkriti ? Pa eto neka javnosti priloži što i kako , neka ga institucije pročešljaju kao što su uostalom i mene.

Za kraj Paleka prijeti da se vidimo na sudu. Tko zna gdje i kada se mi vidimo. Čudni su putevi gospodnji. Možda i u zatvoru. Institucije pod okupacijom mi svako malo pakiraju nekakve konstruirane progone zbog objava na društvenoj mreži. Za sada im listom padaju u vodu . Možda im neka i prođe kod nekog okupiranog suca kao što su i oni sami. Ako prođe rekao sam Anti koje knjige da mi donese za čitati. Pa ćemo možda i skupa.

P.S

Zatražili smo od svih članova Turističkog vijeća ostavke. Pozivam ih da još jednom dobro razmisle da li žele svojim imenom i prezimenom stajati iza onoga što se dogodilo a i onoga što će se dogoditi", stoji u priopćenju Marka Pupića Bakrača.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadarski direktor TZ dao ostavku nakon sramotnih ispada pojedinaca koje je vodio u New York da bi “predstavili Zadar”
Dosadašnji direktor turističke zajednice u Zadru, Mario Paleka, podnio je ostavku na mjesto direktora Turističke zajednice Zadra. Priopćenje prenosimo u cijelosti: “Ovim putem želim obavijestiti javnost kako podnosim ostavku na mjesto direktora Turističke zajednice grada Zadra. Naime, s obzirom na nedavne događaje koji su zasjenili promociju i gastronomsku
Blamaža TZ Zadar – Krivo preveli letak pa rekli francuskim turistima da svugdje mogu u kupaćim kostimima, osim na plaže | | Morski HR
Zadar je poput Dubrovnika odlučio uvesti reda u gradskoj jezgri pa su otiskali plakate na kojima upozoravaju turiste da u gradskoj jezgri ne bi trebali hodati odjeveni samo u kupaće kostime. Obavijest

                            

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.