2 min. čitanja

Želite li iskusiti nešto novo? Još uvijek traje mjesec hrvatskog turizma

Želite li iskusiti nešto novo? Još uvijek traje mjesec hrvatskog turizma
Plitvička jezera Foto: Shutterstock / HTZ

Volite putovanja i nove avanture? Želite vidjeti i iskusiti nešto novo, a pritom uštedjeti? Onda brzo posjetite stranicu projekta „Mjesec hrvatskog turizma“, zajedničke akcije Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice u sklopu koje su ponuđene brojne turističke usluge i proizvodi po povoljnijim i atraktivnijim cijenama, koje su snižene od 35 ili više posto. Akcija je prvotno trebala trajati do kraja listopada, ali je zbog velikog interesa produžena do 6. studenoga 2022.

Tako brojni ljubitelji putovanja diljem zemlje još uvijek imaju vremena za odabir neke od gotovo 300 ponuda po povoljnijim cijenama, a koje uključuju usluge smještaja u hotelima i objektima u domaćinstvu, paket aranžmane, izlete, ulaznice za nacionalne parkove, parkove prirode i muzeje, a tu su i usluge prijevoza te još mnogo toga.

Primjerice, ako si želite priuštiti opuštanje ili dodatno poraditi na zdravlju, a pritom i putovati, možete odabrati ponudu Daruvarskih toplica, odnosno Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju koja uključuje detoksikaciju tijela u wellness-spa oazi ili pak ponudu Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj-Rovigno koja uključuje smještaj s uključenim masažama. Ljubiteljima otoka je pak dostupna ponuda Lječilišta Veli Lošinj koja, osim ugodnih šetnji i uživanja u opuštajućim mirisima i zvukovima prirode, uključuje tretmane fizikalne terapije. Jeste li znali da možete posjetiti prekrasno Zagorje i pritom vježbati jogu? Sada znate da možete jer je tu ponuda dvodnevnog YOGA - CACAO retreata u Zagorju.

Zanima vas ipak nešto drugo? Nema problema, samo posjetite stranicu projekta „Mjesec hrvatskog turizma“ i pronađite pravu ponudu za sebe, a dodatno napominjemo kako ponude mogu koristiti i inozemni gosti koji se tijekom trajanja ove akcije nalaze u Hrvatskoj.

Dodajmo kako Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica ovu akciju provode drugu godinu zaredom, a sve je započelo 2019. kada je projekt prvi put proveden pod nazivom „Tjedan odmora vrijedan“. Zbog velikog interesa, kako samih ljubitelja putovanja, tako i turističkih subjekata koji su se željeli uključiti u akciju, projekt je u prošloj godini prenamijenjen u „Mjesec hrvatskog turizma“ i kao takav daje snažan doprinos u poticanju putovanja tijekom posezone, odnosno u pozicioniranju Hrvatske kao kvalitetne cjelogodišnje turističke destinacije.

Članak je nastao u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.