1 min. čitanja

Zbog jakog vjetra na dionicama Jadranske magistrale zabrana za I. skupinu vozila

Zbog jakog vjetra na dionicama Jadranske magistrale zabrana za I. skupinu vozila
Foto: Pixabay / Ilustracija

Zbog jakog vjetra, na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Novi Vinodolski - Senj i Karlobag - Sveta Marija Magdalena zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), izvijestio je Hrvatski autoklub u petak.

Za sve skupine vozila otvoreni su: autocesta A1 Zagreb - Ploče - Karamatići, autocesta A6 Rijeka - Zagreb, brza cesta Solin - Klis (DC1), državna cesta Karlovac - Gračac - Knin (DC1), državna cesta Maslenica - Zaton Obrovački (DC54), Paški i Krčki most te most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku.

Na cestama u unutrašnjosti mjestimice ima poledice. Iz HAK-a pozivaju vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila te ne kreću na put bez zimske opreme.

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. Potreban je dodatan oprez i strpljenje.

Zimski su uvjeti i promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na cestama (detaljan grafički prikaz nalazi se na Interaktivnoj karti HAK-a).

U pomorskom prometu nema teškoća, javlja HAK.

Hina

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.