2 min. čitanja

Otvoreno javno vježbalište 'Outdoor fitness Korčula'

Otvoreno javno vježbalište 'Outdoor fitness Korčula'
Foto: Grad Korčula

KORČULA - Vježbalište je opremljeno s 12 sprava za vježbanje, klupama, koševima za smeće i antistres podlogom. Cilj je stanovnicima i posjetiteljima povećati mogućnosti rekreacije na otvorenom.

Površina uređenog vježbališta iznosi 250 četvornih metara, a opremljeno je sa 12 sprava za vježbanje, klupama, koševima za smeće i antistres podlogom. Službeno otvorenje i primopredaja održano je 12. siječnja 2023. godine.

Projekt je pokrenut u cilju poboljšanja postojeće javne sportske i rekreacijske infrastrukture u Gradu Korčuli te omogućavanja bavljenja sportom na otvorenom stanovnicima i posjetiteljima. Vježbalište je postavljeno u neposrednoj blizini Gradskog bazena Gojko Arneri gdje se nalazi već izgrađeno dječje igralište i teren za košarku.

Postavljene su sljedeće sprave za vježbanje: eliptična hodalica, bočna njihalica, zračna hodalica, zotirajuća sjedalica, penjač, kosa klupa, veslarica, polužna stolica, sklekovi, paralelne preče na stupcu, univerzalna šipka i švedske ljestve.

Vrijednost projekta iznosi 57.375 eura. Financiran je iz proračuna Grada Korčule uz potporu Ministarstva turizma i sporta RH u iznosu od 19.908 eura, stoji na stranicama Grada Korčule.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Dom prvom Europa Direct Centru u Hrvatskoj na otocima bit će lijepa Korčula
KORČULA - Ovih dana predstavnici Europske komisije u Hrvatskoj borave na predivnoj Korčuli, tijekom svog službenog posjeta u povodu otvaranja Europa Direct Centra Korčula. To je jedanaesti Centar u Hrvatskoj i prvi na otocima. Tijekom protokolarnog programa, programa koji je organizirao LAG 5, pred…

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.